Ben je niet vies van een bordspel op zijn tijd (of iedere week mag natuurlijk ook)? Deins je er ook niet voor terug om een bordspel te spelen die je de rillingen op je lijf bezorgt? Wanneer je hier niet zo dol op bent, lees dan vooral niet verder. Wordt je enthousiast van een moordend avontuur, zo één waarin je grootste nachtmerries werkelijkheid worden en waarin je een mysterie dient op te lezen blijf dan vooral verder lezen.

Stel je voor… een spel dat je letterlijk de rillingen geeft! In dit spel is niets wat het lijkt. Vinden jullie de moordenaar op jullie ouders en blijven jullie in leven? Of blazen ook jullie je laatste adem uit? Spanning alom in het bordspel Nightmare Horror Adventures van de bordspel-uitgever Identity Games. In bordspel-land doen mysteries het goed, Mansions of Madness is een enorm succesverhaal waarin je ook daar mysteries kunt oplossen en samen dient te werken.

In Nightmare Horror Adventures is het de bedoeling dat jullie samen gaan werken. Vinden jullie de moordenaar of worden jullie vermoord? Red jij je eigen leven en dat van je medespelers in het cooperatieve, verhaalgedreven avontuur? Iedere speler kruipt in de huid van één van de vijf Crafton kinderen en in een oud landhuis gaan jullie op zoek naar aanwijzingen voor de brute moord op jullie ouders. Ook al is deze moord 15 jaar geleden gepleegd, jullie vinden het hoog tijd dat het mysterie opgelost wordt. Het spel bevat verhaalkaarten en er is een speciale website waar jullie gedurende het spel gebruik van dienen te maken. Stap voor stap verdiepen jullie je in het mysterie, onderzoeken jullie kamers en graven jullie in herinneringen waarvan jullie waarschijnlijk zouden willen dat ze verdrongen bleven. Houdt je hoofd er bij, want jullie hebben slechts één kans om het mysterie op te lossen en de moordenaar te vinden… Klinkt dat niet enorm spannend en lopen de rillingen niet nu al, voor nog een seconde gespeeld te hebben, over jullie rug? Welkom in Crafton Mansion, waarin nachtmerries werkelijkheid worden.

Het bordspel Nightmare Horror Adventures is nu verkrijgbaar. Vier tot vijf spelers (waarbij vijf spelers echt wordt aangeraden) vanaf 16 jaar kunnen zich opmaken voor een circa twee uur durend huiveringwekkend horror-verhaal. Durf jij het aan?

© Identity Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.