Jaaaaaa! Er is eindelijk meer bekend over de nieuwe LEGO-game. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is het nieuwste kindje in de LEGO-games. De eerste gameplay-trailer is nu gelanceerd. Daar willen we natuurlijk alles over weten en we praten je er in dit artikel over bij.

Maar liefst negen films komen er voorbij in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, uiteraard in de geliefde LEGO-stijl. Dit staat natuurlijk garant voor uren en uren speelplezier. TT Games heeft de handen ineengeslagen met Lucasfilm Games en Warner Bros voor dit machtige avontuur. Na het zien van deze trailer kun je er eigenlijk niet omheen, want dit WIL je spelen. Het ziet er zo heerlijk uit en alle personages, waaronder Darth Vader, 3cpo, Princess Leia zijn er bij in hun eigen LEGO-vorm.

Bekijk de trailer hier:
https://www.youtube.com/watch?v=6PdlpAzFsok&feature=youtu.beWe krijgen een voorproefje van waar we ons op gaan kunnen verheugen, inclusief natuurlijk de onmiskenbare humor die we van de games gewend zijn. Er staan ons grootse avonturen te wachten en er zijn talloze personages en voertuigen om te gebruiken op je unieke reis in een sterrenstelsel hier ver vandaan. Het mooie is dat je het avontuur kunt starten wanneer je wilt, welke van de negen episodes zal je mee van start gaan? Kies je voor Star Wars: the Rise of the Skywalker of ga je eerst voor Star Wars: the Phantom Menace. De keuze is aan jou! Helden die de revue passeren en speelbaar zijn, zijn o.a. Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, BB-8 en vele anderen. Ook de Dark Side is vertegenwoordigd, met onder meer Darth Vader, Kylo Ren en Darth Maul. Voor iedereen die de films heeft gezien wordt het een feest der herkenning en zo nu en dan met een humoristische knipoog.

Nog eventjes geduld, want LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zal pas in het voorjaar van 2021 verschijnen. De game wordt uitgebracht voor de Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 5, Playstation 4, Nintendo Switch, PC en Mac. Er komen meerdere versies beschikbaar, want naast de “basis-versie” kun je ook kiezen voor een heuse Character Collection Bundle Pack met zes DLC-personagepakketten geinspireerd op The Mandalorian, Rogue One: A Star Wars Story, Solo: A Star Wars Story, The Bad Batch en meer.

© Warner Bros
© TT Games

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.