Een nieuwe Game Pack uitbreiding voor De Sims 4 is uit en jij kan met je Sims uit eten gaan of besluiten zelf een restaurant te openen om sterren te verdienen, alleen is dit nog niet zo makkelijk! Maar als je een nieuwe leuke uitdaging zoekt, dan is dit wellicht iets voor jou.

Na het installeren van de uitbreiding ga ik gelijk aan de slag met het bouwen van een klein restaurant. Ik wil eerst zelf uit eten met mijn Sims voordat ik besluit hem te gaan kopen. En ja, ik heb gecheat! Anders zou het veelte lang duren voor ik genoeg geld zou hebben.

img_de_sims_4_uit_eten3

Bij het bouwen en inrichten van een restaurant moet je rekening houden met bepaalde voorwerpen die aanwezig moeten zijn. Zo is er onder andere een bedieningstafel en een balie voor de gastvrouw of heer. Oh en natuurlijk mag je de keuken voor de kok niet vergeten!

Zo heb je ook gelijk drie functies voor je restaurant, een kok, gastvrouw/heer en iemand in de bediening. Je kan outfits samenstellen waarbij je typische kleding hebt voor een restaurant maar je kan er ook een leuke draai en geven door er een typische strandtent van te maken en men in badkleding te laten werken.

img_de_sims_4_uit_eten1

Tijd om de kaart te maken, je hebt een paar standaard menu’s Amerikaans of Italiaans maar je kan zelf ook eentje samenstellen uit de gerechten die er allemaal zijn. Hierbij moet je wel opletten op het aantal punten dat een kok nodig heeft, anders kan hij de gerechten niet bereiden omdat hij nog niet zo ver is met de vaardigheidspunten. Ik moet wel zeggen dat sommige gerechten er zeer, uhm, bijzonder uit zien..

img_de_sims_4_uit_eten2

Nadat ik zelf het restaurant heb bezocht besluit ik de toko te gaan kopen! Ik kan een deel van mijn eigen geld op de rekening zetten voor het restaurant en aan de slag gaan. Ik moet dus mensen aannemen! Er staan een aantal Sims die ik kan kiezen voor de bediening.. Als ik voor elke functie iemand heb aangenomen is het tijd om ze op cursus te sturen of op hun kop te geven als ze hun werk niet goed doen. Maar bij een opmerking als, “ach ik moet toch wat doen om geld te verdienen”, ben je in mijn ogen niet zo gemotiveerd en hou ik mijn ogen open voor een geschikter iemand.

img_de_sims_4_uit_eten4
Als eigenaar zie je hoe de gasten denken over je restaurant. Wat vinden ze van de omgeving? De snelheid van de bediening? Het eten van de kok? Of andere bijzonderheden die relevant kunnen zijn. Als je even aan de tafel komt als eigenaar en een praatje maakt, voelen ze zich wel erg speciaal! Je kan ze bij een slechte bediening een gratis drankje aanbieden of aangeven dat hun bestelling nu als eerste opgediend zal worden.

img_de_sims_4_uit_eten5

En zo ben je dus wel even een tijdje zoet om de gasten tevreden te krijgen en steeds meer punten te verdienen, wie wil er geen vijf sterren restaurant? Met behaalde punten kan je weer beloningen aanschaffen die je verder helpen met je restaurant, of dingen net even iets gemakkelijker maken.

Patricia’s Oordeel:
review_cijfer_8.4Ik weet me prima te vermaken met deze nieuwe uitbreiding! Het is best leuk om een eigen restaurant te hebben en ongemotiveerde gasten gewoon te ontslaan! Ja, ik heb dat gedaan en schaam me er heus niet voor, hihi. De outfits zijn leuk en nu na mijn mooie restaurant wil ik een klein establishment beginnen met taart! Heel veel taart! Ik weet al welke outfits ik mijn personeel wil laten dragen en hoe het eruit moet komen te zien. Naast de leuke nieuwe outfits zijn er ook veel nieuwe meubels om je restaurant mee in te richten.

+ Als je graag een restaurant zou willen inrichten en beheren
+ Je een nieuwe uitdaging zoekt voor De Sims 4
– Je klaar bent met De Sims 4 uitbreidingen

Kopen als je, graag de baas speelt over mensen ook al zijn ze virtueel!

Bewaren

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.