In De Sims 4 hebben jouw Sims de mogelijkheid om te multi-tasken, hierdoor kunnen tijdens activiteiten ook bezig met andere sociale vaardigheden. Ook hoef je niet alles meer uit een boekje te leren maar kan je tijdens een gesprek met een andere Sim ook bepaalde vaardigheden ontwikkelen. En dit alles is ook nog eens gecombineerd en zeer aan de orde in het Ouderschap Game Pack!


Zo kan je tijdens het verzorgen van je Sims kinderen de vaardigheid opvoedkunde ontwikkelen. Bij vrijwel alle interacties tussen de volwassen Sim en het kind kan je ze vormen tot hoe jij ze wilt vormen. Beloon de stoute fratsen die ze uithalen of geef ze een standje als je dit gedrag niet goedkeurt. Het is aan jou hoe je jouw jonge generatie Sims gaat vormen.

Een belangrijke toevoeging zijn de vijf karakterwaarden: conflictoplossing, emotionele controle, empathie, manieren en verantwoordelijkheid. Bij al deze karakterwaarden kan je dus aangeven of je Sim iets goeds of slechts aan het doen is. Maar dat is aan jou wat jij goed of slecht vindt! Vindt jij het leuk als je Sims peuter alles onder kladdert? Dan hoef je hem niet te straffen natuurlijk! Alle peuters, kinderen en tieners krijgen er mee te maken. Als je Sims eenmaal opgegroeid zijn kan je een speciale karaktereigenschap verdienen, die je verder helpen op het gebied dat je hebt gestimuleerd.

Ook zijn er diverse nieuwe familie-activiteiten te vinden in dit Game Pack. Activiteiten die je samen met een volwassen Sim kan doen, zo kan de ouder helpen met het maken van een schoolproject, een soort scheikundig pakket om dit te bouwen, altijd leuk als het is gelukt om een raket te bouwen!

In het pakket zitten diverse nieuwe kapsels waarvan ik die voor de meisjes met vlechtjes wel heel leuk vind. Maar verder is het zoals ik gewoonlijk opmerk wat aan de magere kant. Wel is het leuk?! om je pubers jeugdpuistjes te geven.

De kleding die in het pakket is toegevoegd is daarentegen wel een leuke aanvulling, even weer een frisse look. Het leuke is dat je altijd kan kijken welke kleuren er het leukste zijn en je wilt gebruiken. Als je meerdere pakketten hebt kan je flink mixen en matchen met andere kleding.

Dan is er ook nog een hele hoop aan nieuwe meubels te vinden voor in huis. Met deze spullen kan je je huis nog leuker decoreren!! Deze spullen zijn erg leuk om je huiskamer kidsproof te maken of je tienerkamer(s) nog leuker te maken. Veel kastjes met open ruimtes en mandjes en boekjes die je dan ziet staan. Ik hou daar wel van, je kan zoals je gewend bent zelf kiezen welke kleur kast je neerzet om het tot een leuk geheel te maken.

Patricia’s Mening: Als je niks met Sims kinderen hebt, dan is dit pakket echt geen aanrader! Bij alles wat je doet aan interactie met een Sims kind heeft invloed op de ouderschapsvaardigheid van je Sims. Als je wel iets met de nieuwe generatie hebt is het echt een leuk pakket om toe te voegen aan je collectie al is het maar alleen om de nieuwe spulletjes in je huis te proppen!

+ Nieuwe spullen
+ Nieuwe vaardigheden
– Sims kinderen opvoeden..

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.