Na een dag hard werken heb ik wel wat ontspanning verdient. Niet alleen ik, ook mijn Sims kunnen nu lekker gaan relaxen met De Sims 4 Wellnessdag.

Laat ik eens bij het begin beginnen, Creëer een Sim. EA heeft tal van nieuwe kleding toegevoegd. Vijf nieuwe kapsels, bh’s, Yoga kleding, topjes, nieuwe broeken, schoenen, een badjas en handdoek voor over je hoofd. Allemaal kleding voor een perfecte relax dag in De Sims. Zowel mannen, vrouwen en kinderen hebben allemaal nieuwe kleren. Ik heb Philip en Sienna gemaakt die zich helemaal onder laten dompelen in deze DLC.

Niet alleen is er nieuwe kleding te vinden, de catalogus staat ook bomvol nieuwe items. Ik heb ze even op een rijtje gezet. 11 nieuwe soorten muurbedekking, aquariums, nieuwe planten, lampen, stoelen, tafels, accessoires, yoga kleedjes, massagetafels en zelfs een eigen sauna. Dit moet ik uitproberen. Er staan ook al gemaakt ruimtes in de catalogus. Deze kan je gemakkelijk aan je huis toevoegen.

Nadat mijn huis eindelijk klaar was konden mijn Sims gaan leven. Philip en Sienna moesten en zouden als eerst de sauna uitproberen. Ik moet zeggen dat het er super uitziet! Van de handdoekjes die je Sims dragen tot de stoom uit de sauna, EA heeft mooi werk geleverd. Tijd om op pad te gaan en meer van deze luxe te proeven.


Met de optie, wereld bewerken, kan je de nieuwe spa toevoegen aan je game. Omdat bij mij Newcrest nog helemaal leeg staat, leek het me leuk om daar een spa te openen. Mijn Sims gingen op pad en brachten daar een bezoekje. Sienna ging de yogalessen uitoefenen terwijl Philip een Zweedse massage onderging. Zo te zien moet Sienna nog veel leren! Door deze uitbreiding kan je Sim nu ook de Wellness vaardigheid leren. Door je lichaam en geest helemaal te controleren kan je Sim uiteindelijk behoeftes uitschakelen en zelfs teleporteren.


Celine’s oordeel: De Sims Wellnessdag biedt geen nieuwe banen of levens doelen. Het lijkt mij wel leuk dat je Sim masseur of yoga docent kan worden. Zoals wij gewend zijn van EA, bied een uitbreidingspakket veel nieuwe content. Zo ook Wellnessdag, nieuwe kapsels, nieuwe kleding, nieuwe voorwerpen. Ik vind het een origineel idee om een sauna te maken voor je Sim, maar is het een van de belangrijkste behoeftes? Of is het pure luxe en moet je er veel tijd voor vrij maken? Dit uitbreidingspakket bevalt mij zeer goed want sauna’s, yoga matjes en massage tafels zijn we nog niet eerder tegen gekomen in de Sims.

+ De nieuwe voorwerpen en kleding.review_cijfer_9.1
– Het is geen eerste levensbehoefte, zonder de Wellness kunnen mijn Sims ook nog prima leven.

Kopen als je: zelf ook dol bent op de spa en jij je Sims eens flink wilt verwennen.

2 Comments on “Review: De Sims 4 Wellnessdag Game Pack (PC)”

  1. Maar is het daad werkelijk €20 leuk? En heb je de andere assecoires pakketten ook gekocht en zijn die de moeite?

  2. Hoe leuk ik het ook vond om het artikel te lezen, het staat echt vol met foutjes. Vooral veel slordigheidsfouten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.