Hallootjes! De letter van deze week vond ik niet eens heel lastig, gelukkig! Want er komen nog veel meer letters waar ik heel lang over na heb moeten denken. Vandaag deel ik de letter H en de game waaraan ik vrijwel direct moest denken…

Patricia: Hearthstone. Een zijtak van Blizzard die ook World of Warcraft op de markt heeft gebracht. Het is een virtueel kaartspel waarbij je de strijd aangaat om uiteindelijk met de winst achter te blijven. Ik heb toentertijd een bericht geplaatst over de bèta van Hearthstone. Dat ik het maar heel kort heb gespeeld, dat telt natuurlijk niet in deze challenge.Alena: Hidden Folks is wel een van mijn favoriete games om af en toe weer op nieuw te installeren. Met name op mijn telefoon komt deze af en toe terug, want het is een heerlijke game tegen verveling. De game is op zowel mobiele platforms als Steam beschikbaar, dus als je telefoonscherm te klein is, kun je altijd nog over naar je laptop.Linn: oef op een blauwe maandag heb ik Heartstone ook nog een flinke poos gespeeld. De meest recente is toch wel Hogwarts Legacy. Een fantastische game, waarbij ik meerdere weken van de aardbodem verdwenen was. Er was genoeg te beleven van puzzels oplossen tot aan vechten met trollen en stiekem wakkerde het ook weer de warme gevoelens voor Harry Potter aan. Laat die opvolger of diverse DLC’s maar komen!Amber: Ik zou Half-life misschien moeten zeggen, maar om eerlijk te zijn heb ik dat nooit echt gespeeld, ik ging meteen voor de Counter Strike. Wat ik wel een hele leuke game vind met een H, die niet veel mensen waarschijnlijk zullen noemen is Hand Simulator. Met een groepje vrienden spelen we dit wel eens, vooral op LAN en het is hilarisch, want het is zo moeilijk en kan er zo knullig uit zien en dan lukt het allemaal niet, maar je probeert zo hard en dan komt er iemand aan rennen die wel een wapen in zijn hand heeft gekregen en daar ga je. Ik heb een keer 10 minuten lang weg lopen rennen voor iemand die wel een wapen had en die 10 minuten lagen we allemaal in een deuk van het lachen. Dus als je een keer met een groepje vrienden online bent, ik raad het aan.


 

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.