Bloggers en vloggers, ze vliegen je om de oren. Stiekem is het de droom van de jeugd om ook bij deze influencers te horen. Voor velen zal het slechts een droom blijven, maar dromen kunnen soms werkelijkheid worden en zeker in games, daarom verschijnt dit jaar YouTubers Life 2!

Twee jaar geleden schreven we op Female-Gamers.nl al over YouTubers Life OMG! (hier terug te lezen). In twee jaar tijd kan er echter veel veranderen en zeker op het wereld wijde web en in de wereld van vloggers en bloggers. Welkom in de wereld van de YouTubers en met deze game krijg je een kijkje in de keuken van concent-creatie.

Bekijk de eerste trailer van de game hier:

De eerste YouTubers Life was een ware hit en vloog vele malen over de toonbank. Wie wil er nu niet in deze tijden een contencreator zijn en zijn / haar kunsten op het interweb vertonen. Ook de makers vonden dat er sinds de lancering van het eerste deel veel was veranderd in de wereld van de streamers en contentcreators dat ze niet anders konden dan een YouTubers Life 2 op de markt brengen. We krijgen daarmee een inkijkje in het leven van de grootste sterren op het web.

In de basis blijft de game hetzelfde, maar nu wordt daar bijvoorbeeld aan toegevoegd:

  • Meer contentopties voor YouTube video’s, waaronder reviews, gameplays, speedruns, unboxings, interviews en meer.
  • Subscriber en video statistieken die van directe invloed zijn op de content van de ontwikkelaar.
  • Een nieuwe mechaniek, genaamd trends. Je populariteit als YouTuber wordt hierdoor mede bepaald.
  • Meer opties om je karakter te personaliseren én je huis aan te passen en uit te breiden.

YouTubers Life 2 verschijnt later in 2021 voor de PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en PC. De komende periode krijgen we meer inzicht in hoe het leven er in YouTubers Life 2 aan toe zal gaan.

© Raiser Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.