Fans kunnen hun hart ophalen, want Pokémon brengt een gloednieuwe 7-delig animatieserie uit exclusief op YouTube genaamd, Pokémon: Twilight Wings. Deze serie speelt zich af in de nieuwe Galar regio. De regio waar Pokémon Sword en Shield zich plaatsvind.

Vanaf 15 januari 2020 brengt The Pokémon Company International een 7-delige serie uit exclusief te zien op de officiële Pokémon YouTube-kanaal. De afleveringen spelen af in de nieuwe regio Galar. Hierin worden de dromen van de bewoners verteld. Welke uitdagingen ze moeten overwinnen en conflicten moeten oplossen om hun dromen tot realiteit te kunnen brengen.
Naast dit kunnen de fans hun hart ophalen aan de diverse Pokémon die alleen te zien zijn in de Galar regio.

Elke aflevering duurt ongeveer 5 minuten. Deze speciale animatie is gemaakt door Studio Colorido die bekend staat om hun verwelkomde en verwarmende visual designs en dynamische technieken wat ook te zien is de animatiefilm Penguin Highway.

Kan je niet wachten totdat de serie uitkomt? Abonneer je alvast de officiële Pokémon YouTube-kanaal en bekijk op 15 januari de eerste aflevering van Pokémon: Twilight Wings.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.