Toen ik jaren geleden nog in Groningen woonde hadden we daar een stripmuseum! Inmiddels is die er niet meer, maar komt er een nog betere versie van en zal de collectie uitgebreid gaan worden met animatie en games. Dit hele festijn zal komende zaterdag 11 januari geopend worden in het nieuwe ‘Forum’ in Groningen.

Het Forum is een nieuw gebouw in hartje Groningen dat voor vele stadjes toch even slikken was omdat het een immens groot gebouw is en niet geheel past bij de oude setting van de stad. Het gebouw is vrij groot, modern en geeft een fantastisch uitzicht op de Olle Grieze (Martinitoren). Er is plaats voor verschillende organisaties waaronder Storyworld die komende zaterdag de deuren zal gaan openen.

Om 10:00 uur zal Storyworld feestelijk geopend gaan worden. Tot 16:00 kan je aan de slag bij onder andere met workshops striptekenen, korte animatiefilms bekijken, geschminkt worden, gamen, strips lezen en nog veel meer. Ook kan je op de foto met Spiderman, Aloy, Lucky Luke of Aladdin!

De expositie, The Art of Loish, zal er ook te bewonderen zijn. Lois van Baarle is een bekende in de wereld van digitale art en heeft bijgedragen aan onder andere Horizon Zero Dawn! Haar vrije werk is tijdelijk te bewonderen.

Blijf op de hoogte van de laatste activiteiten via:
Website: Storyworld (hier kan je ook tickets bestellen)
Facebook: Storyworld

Foto: © Storyworld

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.