Tegenwoordig kunnen we niet meer om bloggers en vloggers heen. Wil jij ervaren hoe het is om een populaire YouTuber te zijn? Probeer dan zeker YouTubers Life OMG uit want hierin is het de bedoeling dat je zelf een populaire YouTuber wordt. Ohh My God!! De game is al een tijdje uit, maar aangezien er nu ook een fysieke versie naar de Nintendo Switch komt is het toch eens hoog tijd om de beste verkochte simulator YouTubers Life OMG onder de loep te nemen.

Vandaag de dag ben je helemaal hip als je een eigen YouTube-kanaal hebt en hier de nodige filmpjes op uitbrengt die je vele volgers kunnen zien. Nog invloedrijker zijn de influencers waar de jeugd van tegenwoordig helemaal wild van worden. Enzo Knol, Nikkie Tutorials Monica Geuze, Meisje Djamila en zo kan ik nog wel even doorgaan. Eerlijk gezegd ben ik hier niet zo in thuis, maar waar ik wel in thuis ben zijn life simulatie / tycoongames. Twee vliegen in één klap dus: en de jeugd die er van droomt om zelf een content-ontwikkelaar te worden en doorgewinterde life-sim / tycoon fans.

Benieuwd? De trailer zie je hier:

Wat moet je doen? Nou zorg ervoor dat je de grootste contentontwikkelaar ter wereld wordt. Dit lukt natuurlijk niet zomaar, nee je moet video’s bewerken, je fanbase vergroten en centjes verdienen. Houd er rekening mee dat je dit in je vrije tijd doet, in de tussentijd moet je als ieder normaal mens ook nog gewoon studeren, werken, sociale contacten onderhouden etc. In feite is het een soort The Sims voor een nieuwe generatie. De keuzes die je maakt hebben invloed op je toekomstige leven.

Wanneer je een personage ontwikkelt heb je drie keuzes: wordt je een gamer en start je een game-kanaal, wordt je een muzikant en start je dus een Muziekkanaal of ga je kokkerellen in de keuken en start je je eigen Kookkanaal? Doordat je meerdere keuzes hebt lijkt het ook vanzelfsprekend dat je opnieuw kunt beginnen om de andere opties ook uit te proberen.

5 april komt de fysieke release voor de Nintendo Switch op de markt. Voor de PC (Switch), PS4 en XBOX ONE is hij al beschikbaar. Tegelijkertijd komt er ook een grote update beschikbaar met verbeteringen in levenskwaliteit, gameplay en balans plus zaken als onderhandelen over contracten, vrienden tevreden houden, nieuwe missies etc, etc.

De game is inmiddels al meer dan 1 miljoen keer verkocht. Je zou zeggen dat het dus razend populair is en de ontwikkelaars beloven voor dit jaar nog meer in petto te hebben.  OMG!! To be continued dus…

Klinkt toch allemaal onwijs leuk?! Heb jij het in je om de populairste YouTuber aller tijden te worden? Is YouTubers Life dus echt iets voor jou? Laat het ons weten!

Bron: Persbericht Koch Media
© 2019 Koch Media Benelux, All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.