De inmiddels 11e Titelupdate voor Tom Clancy’s The Divison 2 Warlords of New York is nu gratis beschikbaar. Dit wordt gevierd met de opening van The Summit, dat een gloednieuwe, herspeelbare gamemodus is. Daarnaast zullen spelers, van nieuwkomers tot veteranen, beloond worden voor hun deelname aan de lancering van Titelupdate 11.

Titelupdate 11 zal de volgende content met zich meebrengen naar :

  • The Summit (Warlords of New York-spelers): The Summit neemt spelers, in een groep of solo, mee op een avontuur vol met actie door een wolkenkrabber met 100 etages, met verschillende vijanden en uitdagingen op iedere verdieping.
  • Season 3 (Warlords of New York-spelers): In het derde seizoen nemen spelers de leiding over de klopjacht op Bardon Schaeffer, de beruchte leider van de Black Tusk.
  • Grote verbeteringen (alle spelers): Titelupdate 11 introduceert daarnaast verschillende verbeteringen op het gebied van karakteruiterlijk, verbeterde loot en meer.

De opening van The Summit zal worden gevierd met onder andere een gratis weekend op alle platformen en Twitch Drops. Het gratis weekend zal van 24 tot en met 27 september duren en hierbij is Tom Clancy’s The Division 2 geheel gratis te spelen op PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Tot en met 6 oktober maken spelers kans op Twitch Drops, wanneer zij kijken naar hun favourite The Division 2-streamers via Twitch. Deze beloningen bestaan onder andere uit drie legendarische caches en een exclusieve milkshake rugzaktrofee.

De verhaalgedreven uitbreiding Warlords of New York is eerder dit jaar uitgebracht en speelt zich acht maanden af na de gebeurtenissen uit The Division. Spelers gaan in deze nieuwe uitbreiding de ultieme klopjacht aan op Aaron Keener, een voormalige Division Agent die rogue is gegaan. Samen met zijn netwerk van Rogue Agents vormt Keener een grote bedreiging voor de snelgroeiende wedergeboorte van de beschaving. Om hem op te sporen, moeten spelers de open wereld van Lower Manhattan verkennen dat een voormalige Dark Zone is, die werd getroffen door een verwoestende orkaan.

Tom Clancy’s The Division 2 is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Op PC is de game verkrijgbaar via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Bekijk hier de trailer voor The Summit:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.