Het is weer guur aan het worden buiten, het wordt weer vroeger donker en kouder, wat betekent: de herfst maakt haar intrede. Natuurlijk het perfecte moment om weer heel wat avondjes te bingewatchen! Welke toppers kunnen we in oktober op de streamingsdienst verwachten? We vertellen het je allemaal, zodat je je watchlist weer lekker kunt aanvullen.

We beginnen uiteraard weer met een persoonlijk praatje, want ook ik heb weer wat uurtjes voor de TV gespendeerd. Inmiddels hebben we Undercover seizoen 1 achter de rug en zijn we begonnen aan seizoen 2. Wekelijks komt er een nieuwe aflevering bij, dus we zullen toch een serie er bij moeten verzinnen om ook te kunnen binge-en, daarnaast heb ik een nieuwe Guilty Pleasure ontdekt: Rupaul’s Drag Race. Een enorm vermakelijke serie, waarbij je totaal niet hoeft na te denken. Afijn, op naar oktober.

A Simple Favor
Ik ben persoonlijk, na Gossip Girl te hebben gekeken, een groot fan van Blake Lively. Films waarin zij een rol speelt kijken altijd prettig weg. Op 1 oktober verschijnt A Simple Favor op Netflix. Niet alleen Blake speelt hier in mee, ook een andere persoonlijke favoriet, namelijk Anna Kendrick. Kan niet missen een film met deze twee toppers natuurlijk. Emily vraagt om een kleine gunst, maar verdwijnt kort daarna. Wat is hier aan de hand?

The Haunting of Bly Manor
Oktober is ook traditiegetrouw horrormaand. Netflix speelt daar natuurlijk mooi op in, waaronder met de serie The Haunting of Bly Manor. De serie is van de makers van The Haunting on the Hill House, dus dat belooft reuze-spannend te worden. Vanaf 9 oktober te zien.

Over the Moon
Een animatie-musical van de bovenste plank.  In Over the Moon volgen we een meisje dat een ruimteschip bouwt en daarmee hoopt ze de mythische maangodin te ontmoeten. De serie voor kinderen, maar ook interessant voor volwassenen natuurlijk, is te zien vanaf 23 oktober.

Emily in Paris
Girlsnight? Dan is Emily In Paris een perfecte serie om te kijken. Vanaf 2 oktober is de serie te zien en hierin volg je Lily Collins die haar droombaan vindt in Parijs.

Aquaman
Mooie-mannen-alarm in Aquaman! De superheldenfilm met Jason Momoa is te zien vanaf 17 oktober.

Nog niet uitgekeken? Dan hebben we nog een aantal tips voor je: The Alienist: Angel of Darkness is te zien vanaf 22 oktober, Little Women met Emma ‘Hermelien’ Watson is te zien vanaf 24 oktober en het is lachen geblazen met Bridesmaids vanaf 23 oktober.

Wat ga jij in oktober binge-en op Netflix?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.