Samen met Mindscape en Skybound Games heeft ontwikkelaar House House aangekondigd dat Untitled Goose Game nu beschikbaar is als een speciale editie. Dit betreft een fysieke editie, voor zowel de PlayStation 4 als Nintendo Switch, en bevat een aantal leuke extra’s. Daarnaast is er ook een nieuwe update uitgebracht voor de game zelf, dat de co-opmodus introduceert.

De met awards overladen Untitled Goose Game is een slapstick-stealth-sandbox-game, waarin je als een gans wordt losgelaten in een dorpje vol nietsvermoedende bewoners. Het is een prachtige dag in het dorp, maar jij bent een verschrikkelijke gans. Baan je een weg door het dorp, van de achtertuinen van mensen, tot de winkels in de hoofdstraat en het dorpsplein. Steel spullen, maak dorpsbewoners bang door naar ze te kwaken, haal allerlei streken uit, steel hoeden en verpest in het algemeen iedereen zijn dag. 

De extra’s de de fysieke speciale editie van Untitled Goose Game bevatten zijn:

  • Catalogus: 24 pagina’s met items die graag verzameld worden door ganzen
  • 11″ x 17″ Village Map poster, hand-getekend door Marigold Bartlett (game ontwikkelaar en artiest bij House House
  • “No Goose” Sticker

Daarnaast is dus nu ook nieuw dat je vanaf nu de gehele game met twee spelers in co-op kunt spelen. Samen met een vriend of vriendin op de bank het dorpje en de bewoners pesten met twee kwakende en stelende ganzen! Deze update is gratis beschikbaar voor elk platform waarop Untitled Goose Game uitgebracht is.

Untitled Goose Game heeft sinds de release meerdere prijzen ontvangen, waaronder erkenning van BAFTA en de Golden Joystick Awards, evenals ‘Game of the Year’-onderscheidingen in de Game Developers Choice Awards en de 23e jaarlijkse D.I.C.E. Awards.

Untitled Goose Game is reeds beschikbaar voor PC en Mac (via Steam, Itch en Epic Games), PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De fysieke speciale editie van de game is vanaf nu enkel verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.