Het vierde seizoen van het vijfde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld, namelijk Operation Neon Dawn. Dit maakte Ubisoft bekend door middel van een persbericht. Operation Neon Dawn brengt onder andere een nieuwe verdediger, Aruni uit Thailand, naar de game. Daarnaast introduceert dit seizoen ook een opnieuw ontworpen versie van de map Skyscraper, nieuwe features en het gloednieuwe Sixth Guardian-programma.

In Operation Neon Dawn ontdekken spelers een gloednieuwe Operator: Aruni. Deze nieuwe verdediger uit Thailand is uitgerust met de zogenaamde Surya Gate gadget, waarmee zij laserpoorten plaatst op muren, luiken, deuren en ramen. Deze poorten brengen schade toe aan aanvallers en hun gadgets, maar schakelen uit wanneer verdedigers passeren. De poort dient als obstakel en vernietigt alle drones, projectielen en beschadigt Operators. Aruni is tevens uitgerust met een P10 RONI of een MK 14 EBR als primair wapen en een PRB 92 als secundair wapen.

Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen map Skyscraper. Zo zijn de balkons verlaagd en verplaatst zodat aanvallers moeilijker naar binnen schieten van buitenaf. Verder is er een geheel nieuwe rotatie toegevoegd tussen de twee zijden van het gebouw op de tweede verdieping en zijn de bomsites verbeterd om deze competitiever te maken.

Daarnaast introduceert dit seizoen ook nieuwe features om de toegankelijkheid te verbeteren, waaronder de spraak-naar-tekst en tekst-naar-spraak-opties voor het in-game chatkanaal, alsook chat-assistentie zoals gesproken tekst en hints. Bovendien passen spelers vanaf nu de audio en visuele signalen aan voor de chat en de grootte van het lettertype.

Tot slot lanceert Operation Neon Dawn het Sixt Guardian-programma. Dit programma introduceert voor bepaalde seizoenen een tijdelijke bundel waarbij de opbrengsten rechtstreeks naar het goede doel gaan. Meer informatie over de Doc Sixt Guardian-bundel volgt snel.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk hier de trailer voor Operation Neon Dawn:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.