Plots was daar een Wholesome Direct. Een watte? Ja een Wholesome Direct waarin meer dan 50 schattige Indie-games acte de présence gaven en dat bijna 40 minuten lang! We praten je er in dit artikel over bij.


Pfoej, dit was behoorlijk heavy. Na het bekijken van de presentatie wil je ze eigenlijk alle 55 wel spelen! Alle titels op een rijtje:  Button City, Errand Boy, Ooblets, Kind Words,  Snacko,  Chicory,  The Spirit and the Mouse, Spiritfarer, Sayri, Mondo Museum, Bird Alone, Little Witch in the Woods, TOEM, Winding Worlds, TokoToko, When the Past was Around, A Space for the Unbound, Book of Travels, Garden Story, Depanneur Nocturne, Calico,  Rainy Season, Wayward Strand, Hoa, KeyWe, Tracks of Thought, Melon Journey 2, Weaving Tides, A Fold Apart, SkateBIRD, Unpacking, Sylvan Meadows, Haven, Tracks, Frogsong, Later Daters, Clouzy!, Creature Resort, Pushy and Pully in Blockland, Onsen Master, Old Friends Dog Sanctuary, Critter Cove, Roots of Pacha, A Monster’s Expedition, The Other Side, Battlecakes, Alchemic Cutie, Pekoe, Ollie Oop, To The Rescue, Rolling Hills, Himig, Orange Island, Misc., Elliot & Ko.  Al deze games hebben een gemeenschappelijke deler (naast de enorme schattigheid natuurlijk!), ze spelen namelijk in op je gevoel en hebben dus een psychologische twist. 

Ga er lekker voor zitten, want hier kun je de supertoffe presentatie in zijn geheel terugkijken:

Een aantal games lagen al op de radar bij onze redactie, waaronder Ooblets, waar Alena compleet lyrisch over is (lees het bewijs hier terug) en Wendela kan niet wachten op Spiritfarer (preview hier terug te lezen). Daar is met deze Wholesome Direct een hele waslijst aan toegevoegd.

Over het algemeen zul je nog wel even geduld moeten hebben. Sommige van de games staan nog zo vroeg in hun ontwikkelingsproces dat een releasedatum nog niet bekend is en ook niet of en op welke consoles ze te spelen zullen zijn.

Naar welke van deze Indie-games kijken jullie uit?

© Wholesome games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.