Maar liefst 8 Expansion Packs zijn er uitgebracht en wij hoeven maar eentje aan te wijzen als onze favoriet. Maar welke zal het worden? Welke is jouw favoriet?

Maar eerst zetten we even op een rijtje welke er uitgebracht zijn.
Aan het werk
Beleef het Samen
Stedelijk Leven
Honden en Katten
Jaargetijden
– Word Beroemd
– Eiland Leven
Studententijd

Alena: Ik vind het lastig kiezen tussen deze, want veel uitbreidingen zijn zo mooi verwerkt in de game dat ik ze eigenlijk altijd gebruik. Aan Het Werk en Word Beroemd kies ik bijvoorbeeld bij sommige Sims, maar ik heb (bijna) altijd huisdieren en sinds Studententijd stuur ik mijn Sims ook altijd naar de uni. Maar ik denk dat ik toch echt wel het meest gelukkig ben geworden van Jaargetijden. Ik vond het zo fijn dat er weer regen en sneeuw was, dat ze weer konden zonnen en vooral het toevoegen van warme en koude dagen vond ik echt heel erg tof.

Patricia: Mijn favoriete Expansion Pack is Word Beroemd. Misschien omdat ik ooit droomde om zelf beroemd te worden, of ook wil genieten van de roem en aandacht? Of gewoon omdat het een leuke gameplay weet te bieden? Een veilige manier om beroemd te zijn is het sowieso. Makkelijk misschien niet altijd. Maar als het even kan zou ik graag gewoon beroemd willen zijn tijdens de Eiland Leven Expansion, als dat ook een optie is, dan kies ik voor die combinatie.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.