Dat Hitman 3 eraan komt, werd vorig jaar al duidelijk, logisch ook want Hitman is een trilogie. Met de afgelasting van E3 zullen we denk ik nog even moeten wachten op de aankondiging. Tot die tijd wat tips om toch in Hitman sferen te blijven.

Op de site van IO interactive is het stil rondom de mogelijke release van Hitman 3. De studio heeft de afgelopen maanden veel content voor Hitman 2 uitgebracht. Maar met de release van Hitman in 2016 en Hitman 2 in 2018 zou je verwachten dat Hitman 3 niet lang meer op zich zal laten wachten.

Hitman_2_content_calender

In de documentaire over Hitman, The Fall & Rise of Hitman, verteld CEO Hakan Abrak duidelijk aan dat Hitman een trilogie is. Dat er een Hitman 3 komt valt dus ook niet te betwisten. Ook in deze tijd blijft de studio hard werken aan hun games zij het wel vanuit huis. Het bedrijf geeft wel aan dat de gezondheid van hun medewerkers voorop zal blijven staan. Nu de E3 is afgelast ben ik dan ook erg benieuwd wanneer we de officiële aankondiging van Hitman 3 kunnen verwachten.

Mocht Hitman 3 nog dit jaar gereleased worden dan hebben we een leuke ‘SinterKerst’ om naar uit te kijken. In november en december staan ook de release van PlayStation 5 en Xbox series X aangekondigd. Voor IO interactive genoeg redenen dus om de Hitman trilogie af te maken. Wanneer Hitman 3 daadwerkelijk uitgebracht gaat worden is nog flink speculeren. Vooralsnog moeten we geduld hebben, want zeker nu kan het zo zijn dat de game pas begin 2021 gereleased gaat worden.

Gelukkig hebben we genoeg manieren om toch in de Hitman sferen te blijven. Speel Hitman 2 nog een keer uit, probeer de gratis gokkast van Hitman of kijk de originele Hitman film nog een keer. Op deze manier zijn we goed voorbereid op Hitman 3 het einde van de trilogie. Dit betekend overigens niet het einde van Hitman. Christian Elverdam, IO interactive Creative Director, geeft aan dat ze nog boordevol ideeën hebben voor de Hitman reeks. Dat is goed nieuws voor alle Hitman fans onder ons.

Je kunt de documentaire over Hitman hieronder bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.