Als je jouw Sims teveel een vrije wil geeft kan het Sims leventje aardig in de soep lopen. Soms zijn het de omstandigheden waarin je Sim zich verkeerd waardoor het mis kan gaan, soms help je ze een handje.

Het kan natuurlijk per ongeluk of expres misgaan. Wat is onze Sims nu overkomen, wel helemaal per ongeluk natuurlijk, dat best ernstig is?

Patricia: Ze worden ouder en kunnen doodgaan! Kijk, als ik zelf zat ben van een Sim en het teveel moeite kost om hem om te leggen, dan laat ik hem verhuizen. Want de mogelijkheid dat deze overleden Sim ook nog eens gaat rondspoken zit ik ook niet op te wachten hoor. Maar het ergste is denk ik dat mijn Sim overleden is door een simpel keukenbrandje of het repareren van de vaatwasser terwijl er een plasje water lag. Water en stroom is een dodelijke combinatie. Of telt het ook dat je spel crasht wanneer je net lekker aan het bouwen bent en vergeten was om tussentijds op te slaan? Want dan is dat met stip de meest vervelende!

Alena: Oooooh, zo irritant als ik lekker op weg was met mijn Sims en dat hij of zij dan dood gaat door een stom ongeluk. Vooral het repareren van een apparaat ging nog wel eens mis, dus tegenwoordig sla ik het spel eerst op voordat ik mijn Sim de opdracht geef om iets te gaan repareren. Brandjes zijn ook wel echt vervelend hoor en als ze door het avonturieren om het leven komen is ook echt vet balen. Gelukkig valt het redelijk mee, maar wat Patricia ook zegt (en wat gelukkig niet vaak gebeurt!) is een crash van je game ook echt wel super naar.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.