Hitman het spel over een genetisch verbeterde huurmoordenaar, agent 47 kwam uit in 2016 en werd snel een erg populair spel en nu komt er een vervolg. Hitman 2 is vanaf 14 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC!

Hitman 2 speelt zich af in een Miami setting en je kruipt weer in de rol van Agent 47 om uiteindelijk Shadow Client en zijn militie voor eens en altijd uit te schakelen. Hitman 2 zal groter en uitgebreider zijn dan zijn voorganger en neemt je mee op een wereldwijd avontuur, waaronder een motorrace. Je gaat van de zonnige straten van Miami naar donkere regenwouden en elke locatie biedt meerdere manieren om de diepgang van het spel te ontdekken. Hitman 2 biedt ook nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus waarmee je co-op kunt spelen, voor het eerst in de Hitman reeks kun je dus met twee spelers online samenwerken om doelwitten uit te schakelen. Zou je liever alleen spelen is dat geen probleem, want Sniper Assassin kun je ook solo spelen als Agent 47. De game bevat super gedetailleerde sandboxes vol levendige omgevingen en meer vrijheid dan voorheen. Je hebt als speler de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen, hiervoor kun je verschillende instrumenten gebruiken, wapens, vermommingen en stealthtechnieken om een unieke reeks aan gebeurtenissen in gang te zetten.

Ik vond de eerste versie van Hitman een leuk spel om te spelen en kijk dus ook erg uit naar Hitman 2, wat er goed uit ziet en beloofd een hele vette game te worden. Ik ben ook erg enthousiast over Sniper Assassin, wat je nu dus al kunt spelen en vind het een leuke toevoeging dat je dit samen kan spelen. Af en toe moet je even puzzelen en je moet goed samen werken om de missies te voldoen, maar deze extra toevoeging zorgt ervoor dat je Hitman 2 meer en ook langer kunt spelen.

Sniper Assassin begint met een introductie van je missie, waarom moet je eigenlijk de mensen uitschakelen en waar vindt de missie plaats, je krijgt uitleg over de personen die je uit moet schakelen, een beeld waar ze zich begeven en dan begint het. Je kunt levellen en hoe hoger je level hoe beter de wapens, kogels of scopes worden die je kunt gebruiken. Na je wapen keuze krijg je de tijdsplanning van de dag door en dan begint het. Als je de goede persoon in je visie krijgt wordt dit bevestigd, wat wel fijn is, zodat je niet de verkeerde mensen uitschakelt. Je kunt schieten op de mensen zelf, of op explosieven of andere dingen in je omgeving gebruiken om iemand uit te schakelen, maar je moet wel onopgemerkt blijven wil je de missie halen. In eerste instantie lijkt het heel erg lastig, maar je krijgt hulp. Je hebt een modus die laat zien wie je targets zijn en ook laat zien waar er voorwerpen zijn die je kunt gebruiken, dan is alleen de timing nog aan jou!

Sniper Assassin is nu beschikbaar als early access bonus als je de Standard, Gold of Collector’s Edition van HITMAN 2 pre-orderd.

Als extra bonus verkrijgen spelers met de Gold of Collector’s Edition vijf dagen voor de release toegang tot de game. Meer weten? Klik hier.

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.