Mijn oog viel op een leuke advertentie op Facebook waarbij Trust Gaming op zoek is naar een man EN vrouw die het gezicht willen worden van Trust Gaming. Als je uit de selectie wordt gekozen krijg je niet alleen wereldwijde roem op grootse gaming evenementen maar ook nog een gepaste vergoeding!

Voor de internationale #BuildingChampions campagne is Trust Gaming op zoek naar een man en vrouw tussen de 18-24 jaar die het gezicht willen worden van Trust Gaming. Leuk voor jou en je gaming lief! De leeftijd kan je iets ruimer nemen, als je er maar leuk uit ziet zal een getal niet heel veel meetellen (waarschijnlijk!).

Als het jou leuk lijkt om mee te doen EN je bent op 28 juni beschikbaar klim dan in de virtuele pen en stuur een email met daarin de volgende gegevens; naam, totaal foto en een close-up foto, naar pr.nl@trust.com!

Doe je mee? Laat het ons weten! Is het meer iets voor iemand die jij kent, neem dan een kijkje op de Facebook pagina van Trust Gaming

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.