De nieuwe Heroes of the Storm map Alteras Pass is sinds vandaag live! Vorige week mochten we er al even van proeven, want toen kwam de nieuwe hero Yrel uit, eindelijk een Draenei hero!

Yrel is een warrior hero met veel interrrupts, ze kan een enemy langzamer maken, ze kan terwijl ze damage doet ook nog eens healen en de keuze die je moet maken voor haar heroic ability is ook erg moeilijk, want ze zijn allebei erg goed! De eerste heroic is een ‘bubble’ wat we ook wel kennen van de Paladin in World of Warcraft. De tweede heroic is een cirkel om de hero heen die +40 armor geeft zolang je in de cirkel blijft.

Al haar basic abilities worden sterker als je ze laat channelen, je kan meer damage doen, maar ook de range wordt groter.

Dan gaan we het nu even hebben over de nieuwe map!
Alterac Pass is een drie- lane map, gebaseerd op de PVP (Player versus Player) battleground Alterac Valley in World of Warcraft. De fans, zoals ikzelf, hebben lang gewacht op een map zoals deze, de details zijn geweldig!

Wat ook erg leuk is, deze map heeft een totaal nieuwe objective, er is, zoals ook bij Towers of Doom, geen Core. Je hebt kampjes die je moet veroveren om versterking te krijgen, als jouw versterking daar eenmaal is kun je er bij in de buurt blijven om een ‘buff’ te krijgen waardoor je meer damage doet en sneller loopt!

Zodra jij deze map in gaat is het ene team Horde, en het andere team is Alliance, ook de kampjes die je kunt veroveren zijn in die stijl, evenals de generaal.

Je zult je afvragen.. Wanneer en hoe win je dan bij deze map? Ik heb natuurlijk al gezegd dat er bij deze map geen core is, Alterac Pass win je door de generaal te verslaan… De generaal wordt zwakker zodra je een keep neerhaalt. Vergeet ook niet dat deze generaal terug vecht en het dus niet makkelijk is om deze in het begin zonder versterking zomaar te verslaan. Als je het gevecht met de generaal onderbreekt zal deze ‘resetten’ en weer vol leven hebben.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast over de nieuwe map zijn als ik!

See you in the Nexus!

 

Frambooz

About Frambooz

Schrijver, Game fanaat, Streamer, Grafisch vormgever

View all posts by Frambooz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.