Vond jij de Oceans-films ook zo leuk om te zien? Of het nu ging om het plot of de cast ik heb er in elk geval van genoten. Dat er dan nu een nieuwe film is met niemand minder dan de ‘zus’ van Danny Ocean en allemaal andere dames met bijzondere vaardigheden ben ik zeer benieuwd hoe deze film zal zijn.

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen … en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter).

Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar: het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Anne Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit.

Wat ik persoonlijk ook erg leuk vind, is dat James Corden van de ‘Late Late Night Show with James Corden’ ook in de film speelt. James Corden ken je ongetwijfeld van de Carpool Karaoke. Hij heeft onlangs nog een filmpje op Youtube gepubliceerd met de cast van Ocean’s 8, het is natuurlijk moeilijk om afscheid te nemen…

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.