Twee machtige en grootse iconen gaan de strijd aan in een episch avontuur waarbij het lot van de wereld op het spel staat. Over welke iconen we het hier hebben? King Kong en Godzilla natuurlijk! Daar willen we natuurlijk alles over weten!

Godzilla en King Kong, twee grootse krachten der aarde. Als het er op aan komt en er zou een gevecht losbarsten wie zou de strijd dan winnen? Willen we kiezen? Moeten we kiezen? Is het überhaupt nodig om te kiezen? Oké vooruit: Kong is toch enigszins zachtaardiger en meer een mensenvriend dan we van Godzilla kunnen zeggen. Adam Wingard bracht de twee iconen samen in een film van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures. Het lot van de wereld staat op het spel en de twee mythische tegenstanders zullen het op spectaculaire wijzen tegen elkaar op moeten nemen.

Waar gaat het verhaal over? Kong gaat op een gevaarlijke reis om zijn echte thuis te vinden, samen met het weesmeisje Jia met wie hij een sterke band heeft opgebouwd. Onverwachts belanden ze op het pad van Godzilla, die de wereld flink aan het vernietigen is. De mensheid kan echter weinig betekenen, dus de absolute kracht van Kong is nodig om Godzilla uit te schakelen. Wat volgt is een epische confrontatie tussen twee titanen.

Bekijk de grootse trailer die naar buiten is gebracht hier:

 Zet de popcorn maar vast klaar, want dit beloofd minimaal 1,5 uur puur entertainment te worden. We hebben het nog niet gehad over de sterrencast die ook te bewonderen is in de film, naast natuurlijk de AAA-sterren Kong en Godzilla. Alexander Skarsgard (True Blood, Big Little Lies), Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes) en Brian Tyree Henry (Joker, Spider-Man: Into the Spider-Verse) nemen de hoofdrollen voor hun rekening.

Godzilla vs. Kong is vanaf 18 maart 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen, althans laten we hopen dat de bioscopen tegen die tijd weer bezoek mogen ontvangen.

Copyright © 2021 Warner Bros. Pictures International Holland, All rights reserved. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.