De kortste maand van het jaar is aangebroken, maar dat betekent bij Netflix natuurlijk niet dat er ook een stuk minder nieuwe series en films op het streamingsplatform komen. We zijn weer meer dan ooit aan het bingen en ook met de avondklok die is ingegaan zal het er absoluut niet minder op zijn. Welke pareltjes verschijnen er in februari op Netflix? We vertellen je er alles over.

Allereerst heb ik zelf natuurlijk ook enorm veel zitten bingen. De ene na de andere serie vloog voorbij. Zo was ik enorm enthousiast over Mindhunter, het was dermate spannend dat ik in een week beide seizoenen er door heen gejaagd heb. Verder ben ik gestopt met een serie, jawel, ik ben van de die-hard ik-moet-het-af-zien-kijkers, maar Virgin River heb ik toch echt na één seizoen opgegeven. Een klapper van de maand was absoluut Bridgerton. Twee dagen kostte het mij en wat heb ik genoten en wat verlang ik naar meer. Goed nieuws, want er komen waarschijnlijk nog zeven seizoen, heerlijk!

Afijn, februari dus. Wat kunnen we verwachten?

Invisible City
Een Braziliaanse serie in de trant van Grimm en Supernatural. Dat is natuurlijk meteen een interessant gegeven en het Fantasy-hart gaat al sneller kloppen. Mythische wezens leven tussen de mensen en alleen hoofdrolspeler Eric kan hen zien. Vanaf 5 februari te zien op Netflix.

Don’t Breathe
Inbreken bij een blinde veteraan? Klinkt als een makkelijke slachtoffer, maar toch hebben ze het verkeerde huis gekozen om in te breken. Iets gruwelijks speelt zich af in de kelder. Een angstaanjagende killerfilm die te zien is vanaf 1 februari.
youtube.com/watch?v=G3FgbU9IxEc&feature=emb_logo

Malcolm & Marie
Dit is geen liefdesverhaal, maar dit is het verhaal van de liefde met in de hoofdrol Zendaya. Een zwart/wit-filmhuisfilm intiem en ontroerend. Vanaf 5 februari te zien.

News of the World
Een Netflix-film met Tom Hanks in de hoofdrol: dat klinkt als een absolute must-see! Het verhaal speelt zich af na de Amerikaanse Burgeroorlog en veteraan Kidd reist van dorp naar dorp om het nieuws te vertellen. Ondertussen komt een ontvoerd kind op zijn pad waarna het zijn missie wordt haar thuis te brengen. Te zien vanaf woensdag 10 februari.

The Crew
Netflix’ eigen sitcom met in de hoofdrol Kevin James. The Crew speelt zich af in een NASCAR-garage en de baas kan helaas maar slecht omgaan met de millennials en modernisering binnen het bedrijf. Seizoen 1 is te zien vanaf 15 februari.

Outlander
Outlander seizoen 5 staat vanaf 17 februari op Netflix. Punt!

Meer goed nieuws: de hele Twilight Saga komt vanaf 1 februari online te staan, maar ook absolute parel Jurassic World is te zien vanaf 16 februari. Lachen geblazen met Bean: the Ultimate Disaster Movie vanaf 16 februari of met Sausage Party vanaf 1 februari.
We komen februari absoluut wel door.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.