Disney-nieuws! Tijd voor een gloednieuwe trailer van een gloednieuwe Disney-film! Raya and the Last Dragon. Disney staat altijd garant voor top-creaties en ook deze nieuwste film in het grote aanbod zal zeker niet teleurstellen. Nog even geduld, want Raya verschijnt waarschijnlijk pas in maart 2021 in de bioscoop.


Lang geleden, in de fantasie- wereld van Kumandra, leefden mensen en draken samen in harmonie. Maar… een kwaadaardige kracht bedreigde het prachtige en vredige land met als gevolg dat de draken zichzelf opofferden om henzelf en de mensheid te redden. 500 jaar later keert diezelfde kwaadaardige kracht terug en is het aan de eenzame krijger Raya om op een gevaarlijke tocht te gaan en de laatste legendarische draak op te sporen en zo het gebroken land te herstellen en de verdeelde mensen opnieuw te verenigen. Op haar pad leert Raya dat er meer voor nodig is dan slechts een draak om de wereld te redden. Hier is namelijk vertrouwen, maar ook vriendschap voor nodig.

Bekijk de officiële teaser trailer hier:

In de teaser-trailer zie je een stoere dame op een missie en een enorm schattig beestje. Wanneer je goed hebt opgelet kun je de Moana en Frozen-invloeden goed zien en ik krijg ook de nodige Star Wars-vibes bij het zien van de trailer. Persoonlijk behoren beiden tot mijn favorieten, dus ook deze film wordt een must-see.

Regisseurs Don Hall en Carlos López Estrada, Paul Briggs en John Ripa staan aan de wieg van deze prachtige creatie. Kelly Marie Tran (bekend van Star Wars) spreekt de stem van Raya in en Awkwafina (bekend van Jumanji: Welcome to the Jungle en The Dark Crystal: Age of Resistance) spreekt de stem in van de laatste draak Sisu.

Raya and the Last Dragon, de 59ste film van Walt Disney Animation Studios, draait vanaf maart 2021 in de bioscopen, althans dat hopen we natuurlijk.

© Disney
© 2020Disney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.