“Help Bilby haar kinderen te vinden in een vertederend avontuur” – met deze uitspraak en de bijbehorende screenshot ben je toch meteen om? De schattigheid, maar ook de schreeuw om hulp zorgen ervoor dat je deze game wel wilt spelen. Goed nieuws, want je kunt het side-scrolling avontuur nu downloaden voor de Playstation 4 en Xbox One!

De tranen stonden al bijna in mijn ogen na het zien van alleen de screenshot van de game. Een moeder-muis die wanhopig probeert haar kinderen van alle gevaren te redden. Je moet deze game wel spelen om haar te kunnen helpen. Een emotioneel verhaal verstopt in een 2.5D-platformer vol met tot nadenken stemmende puzzels. Als muis klim je, spring je en knaag je je een weg door prachtige, maar tegelijkertijd ook levensgevaarlijke omgevingen. Pas op dat je niet in een val trapt en gebruik je waterfysica- kracht om je doel te bereiken. Hoe verder in het spel je komt hoe meer natuurlijke en bovennatuurlijke vaardigheden je hebt ontwikkeld om obstakels te overwinnen.  Extra leuk is dat de game ook een Nederlands tintje heeft.

De prachtige trailer over de wanhopige moeder zie je hier en het ziet er echt prachtig uit:

Dit is het verhaal van moeder Bilby, met haar grote oortjes en lange staartje, die er alles aan doet om haar kinderen te redden. Een vertederend en magisch verhaal in schitterende werelden waarin kleine acties tot grote dingen in staat zijn. Dit verhaal zal ongetwijfeld nog lang indruk op je blijven maken. Help jij Bilby om haar doel te bereiken? Macrotis: A Mother’s Journey is nu verkrijgbaar voor de Playstation 4 (hier) en Xbox One (hier). Een release op de Nintendo Switch volgt later, maar hiervan is nog geen exacte releasedatum bekend.

© Eastasiasoft Limited, Proud Dinosaurs, Orsam Information Technologies. All Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.