MachiaVillain is een recent uitgebracht strategisch horror spel. Het strategie spel is gebaseerd op horror films en soortgelijke strategie spellen, in MachiaVillain ga je een eigen mansion bouwen, jij bepaalt zelf de inrichting !

Jij bent de baas in dit woonhuis, stuurt jouw eigen minions, beschermt ze en verzorgt ze, al jouw minions hebben een eigen speciale passieve ability en een andere manier van aanvallen, zorg dus dat je een uitermate sterk zombie & monster team samenstelt !

Je geeft jouw minions de opdrachten om ”evil deeds” uit te voeren, het is de bedoeling in dit spel dat je zoveel mogelijk en zo sterk mogelijke minions verzamelt, het woonhuis kun je voorzien van gevaarlijke geprepareerde vallen, sluizen, aparte kamers en noem maar op !

Je gaat attributen en events gebruiken in deze game om jouw geliefde buren te lokken naar jouw mansion vol horror minions, om ze vervolgens op te sluiten en aan te vallen, van hun lichamen maak je voedsel voor jouw monsters. Je kunt ook andere resources verzamelen rond jouw mansion, hiermee kun je weer upgrades uitvoeren op jouw minions, dan maak je ze dus beter en sterker !

bekijk hieronder de officiële launch trailer van MachiaVillain

Tijdens het spelen zijn er natuurlijk ook de goede burgers die proberen hun gemeenschap te redden van deze horror minions, het is uiteraard de bedoeling om jouw kostbare maatjes hier tegen te beschermen !

Durf jij het aan ?! Het spel is te downloaden via Steam, normaal kost MachiaVillain €19,95 maar momenteel is deze game in de aanbieding,  je kunt hem nu dus al in bezit hebben voor maar €15,99 !

MachiaVillain is ontwikkeld door Good Shepherd Entertainment in samenwerking met de onafhankelijke ontwikkelaar Wild Factor..

About Frambooz

Schrijver, Game fanaat, Streamer, Grafisch vormgever

View all posts by Frambooz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.