Afgelopen week is er bekend gemaakt dat op 22 juni er een nieuwe uitbreiding zal verschijnen voor De Sims 4. Fans (wellicht enkele stalkers) hebben flink door laten schemeren dat ze dit in de voorgaande Sims-reeks een leuk pakket vonden en deze zouden ze nu dan ook wel graag terug willen, ze zijn gehoord, want de uitbreiding komt eraan!

Nieuwe activiteiten, voorwerpen, outfits en kapsels zullen ons op 22 juni gaan verblijden! Er is na een hoop speculatie dan toch het nieuws dat deze uitbreiding er toch weer gaat komen. Of hij veel zal lijken op de de Sims 3 Jaargetijden die in 2012 is verschenen is afwachten. Maar ik gok dat er zeker gelijkenissen zullen zijn.

De highlights van het pakket:

* Vier prachtige jaargetijden: van frisse sneeuwbuien tot broeiende hitte, elke wereld wordt op een unieke manier door de jaargetijden beïnvloed.
* Seizoensactiviteiten: verzin een winterverhaal met schaatsen, sluit vriendschap met een magische vogelverschrikker tijdens de herfst, geniet van een romantisch onderonsje tijdens een stortbui of geeft een zomers zwembadfeest.
* Kalender en feestdagen: zet traditionele feestdagen in de kalender of verzin je eigen feestdag! Nodig vrienden en familie uit om de feestdagen te vieren, compleet met tradities, cadeaus en speciale gasten.
* Tuiniercarrière: begin aan een bloeiende tuiniercarrière en word botanist of bloemschikker.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.