Heb jij wel eens een simulatiegame gespeeld? Er zijn zoveel verschillende soorten dat je haast de bomen door het bos niet meer ziet staan. Zo zal er in 2022 ook een simulatie verschijnen waarbij je kan ervaren hoe het is om een elektricien te zijn.

Het doel van de makers is dat alles er zo realistisch mogelijk uit zal zien. Zoals je op een aantal screenshots kan bekijken is dit aardig gelukt naar mijn mening. Je hebt de benodigde gereedschappen, die een elektricien veelal gebruikt, binnen handbereik. Denk dan aan een setje schroevendraaiers, een dradenstripper, een voltage tester en een kabel detector.

Je krijgt verschillende opdrachten die je uit moet voeren. Hierbij maak je kennis met een diverse beschikbare vaardigheden. Uiteindelijk is het ook mogelijk om je zaakje uit te breiden. Wie weet ontdek je nog een nieuwe carrière?

In 2022 kunnen we kennis maken met de game voor de PC. Later dit jaar, of misschien zelfs wel in 2023 zal Electrician Simulation verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en de Nintendo Switch. Via Steam kan je wel alvast kennis maken met de game door een demo te spelen.

Zou dit iets zijn dat je gaat spelen?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.