Altijd al eens in het hoofd willen kruipen van een echte detective? Niet zomaar een detective, maar eentje met een absoluut intelligent brein? Dan ben je bij Sherlock Holmes aan het goede adres. Los diverse zaken op in Sherlock Holmes: Crimes and Punishments.

Iedereen kent de beroemde Sherlock Holmes wel? Met zijn hersenspinsels duikt hij dieper in mysteries dan menig detective ooit zou durven en kunnen doen. Kruip in de huid en geest van deze Sherlock en stationeer je in Baker Street. Diverse personen zullen bij je aankloppen om mysteries op te lossen. Tijd om je brein aan het werk te zetten en de hulpvragen op te lossen. Jij, als Sherlock zijnde, gebruikt je speciale en indrukwekkende talenten om maar liefst zes cases op te lossen. Moord, vermiste personen en bijzondere roven waarbij de oplossing soms even dieper graven is dan je in eerste instantie zou denken.

Bekijk hier de trailer:

Alles wat je doet heeft natuurlijk de nodige consequenties. Met al jou vaardigheden ga je op onderzoek uit. Wie ga je ondervragen? Welke aanwijzingen ga je gebruiken en hoe interpreteer je die? En het belangrijkste wie ga je uiteindelijk aanwijzen als dader? Volg je je eigen intuïtie of houdt je je strikt aan de regels? Het is aan jou, maar Sherlock kennende wil die nog wel eens van het bekende pad afdwalen. In de zes cases die op je staan te wachten is ongetwijfeld niets wat het lijkt.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments is al een behoorlijke tijd verkrijgbaar voor de PC (via Steam en Epic Games), Xbox, PlayStation. Nu is de game ook eindelijk te spelen op de Nintendo Switch. Heb jij een Sherlock in je?

© Frogwares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.