2020 loopt alweer op zijn eind en ook bij Nintendo sluiten ze het al weer af. Op 28 oktober werd de laatste Nintendo Direct Partner Showcase van dit jaar uitgezonden. Een berg nieuwtjes in een korte video, we praten je er uiteraard over bij!

Vanuit het niets was daar ineens een nieuwe Nintendo Direct Partner Showcase vol heerlijke nieuwtjes voor de Nintendo Switch. Twintig minuten lang kreeg je diverse highlights voorgeschoteld.
Zelf kijken is natuurlijk ook mogelijk en dat kan hier:
https://www.youtube.com/watch?v=L2FkHb0Erh8&feature=youtu.be&ab_channel=NintendoNederland
In een notendop wat er voorbij kwam:
Bravely Default II
We beginnen met een update over Bravely Default II.  “Vier helden, samengebracht door het lot, gaan op een grootse tocht in de prachtige en meeslepende RPG BRAVELY DEFAULT II van SQUARE ENIX, de makers van de FINAL FANTASY-serie. In dit nieuwe avontuur vertrekken spelers op een epische reis. Onderweg komen ze langs de meest adembenemende locaties, ontmoeten ze bijzondere personages en vechten ze tegen vijanden van alle soorten en maten.” In maart was er al een demo-versie van de game verschenen en op basis daarvan hebben de makers feedback gekregen waarmee de game-ervaring verbeterd kan worden.  Bravely Default II verschijnt op 26 februari 2021 voor de Nintendo Switch.

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town
Ontwikkel je boerderij… en je leven in Story of Seasons: Pioneers of Olive Town. Lang geleden hebben je opa en zijn vrienden het pittoreske dorpje Olive Town opgericht. Het is altijd je droom geweest om daar te leven. Nu heb je besloten om de boerderij van je vader over te nemen. Je laat je oude leven en de stad achter je voor een nieuwe start in Olive Town. Maar tot je verbazig… tref je een enorm, overwoekerd bos aan. Bouw je boerderij op vanaf de grond in het nieuwste avontuur van Story of Seasons.
Er is meer dan genoeg te doen en te beleven in deze nieuwste Story of Seasons voor de Nintendo Switch. Vanaf 26 maart 2021 te spelen op de Nintendo Switch.

Surviving the Aftermath
Overleef en begin opnieuw in een post-apocalyptische toekomst. Bouw een kolonie op die bestand is tegen welke ramp dan ook in dit spel dat in het voorjaar van 2021 op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Immortals Fenyx Rising
Het lot van de Griekse goden ligt in jouw handen. De openwereldgame Immortals Fenyx Rising is gebaseerd op de Griekse mythologie. Verken als Fenyx een enorme fantasiewereld vol goden en monsters. Vanaf 3 december verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
Sneak peak
Een korte blik op games die we binnenkort op de Nintendo Switch kunnen spelen:
Bakugan: Champions of Vestroia – doordachte strategie en epische actie, dat is Bakugan! verkrijgbaar vanaf 6 november 2020
Griftlands: Nintendo Switch Edition – een roguelite deck-buildinggame. Te spelen vanaf de zomer van 2021.
Tropico 6: Nintendo Switch Edition – El Presidente is terug! Bepaal vanaf 6 november het lot van je eiland op de Nintendo Switch.
Hitman 3 – Cloud Version
Agent 47 is terug en dodelijker dan ooit! Voor het eerst is deze klassieker speelbaar op de Nintendo Switch.Control Ultimate Edition – Cloud Version
Corruptie is overal… Kun jij de controle terugkrijgen? De game of the Year (volgens IGN) en tevens vele andere prijzen winnende (meer dan 80) game treedt toe tot de Nintendo Switch. Een third-person actie-avontuur waarbij je op het puntje van je stoel zit. Nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.No More Heroes III
Houdt je Beam katana in de aanslag voor No More Heroes III.  Ervaar de nieuwste heldendaden van de legendarische huurmoordenaar Travis Touchdown. In 2021 is deze game exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Maar stop: No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle, die oorspronkelijk werden uitgebracht voor de Wii, zijn nu verkrijgbaar in de Nintendo e-Shop.

Part Time UFO
Knap klusjes op als ufo in Part Time UFO. Een schattige game waarin je een ufo bestuurt. Benieuwd? De game is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Hyrule Warriors: Age of Calamity
Last but not least: Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt op 20 november op de Nintendo Switch, maar een gratis demo is nu al te downloaden. Het spannende verhaal speelt zich af in Hyrule, honderd jaar voor de gebeurtenissen in Legend of Zelda: Breath of the Wild.  

Dat was het weer. Naar welke games kijken jullie uit?

© Nintendo Co., Ltd., of Kyoto, Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.