Wow, fans krijgen wat ze willen, huisdieren! Beperkt tot een hond en/of kat.. Ik weet eigenlijk niet of ik hier erg blij mee ben maar door het bekijken van wat beelden begin ik toch wel een beetje nieuwsgierig te worden.

Op de een of andere manier horen huisdieren bij De Sims. Telkens is er de vraag naar wanneer ze het dan eens gaan aankondigen en dat hebben ze dan vandaag eindelijk gedaan. Zoals ik al aan had gegeven weet ik niet of ik er echt heel blij mee ben omdat ik het wel een beetje heb gehad met de huisdieren en hier vrij weinig mee doe in de game zelf.

Vele fans zijn er wel dol op en via een Facebook groep werd er vandaag al flink gespeculeerd wat ze bij EA nu zouden gaan vertellen. Waar ik wel blij van word is dat er weer een nieuwe buurt is aangekondigd, Brindleton Bay! Voor zover ik de beelden heb bekeken zie ik mijn Sims hier wel wandelen met of zonder huisdier.

Een andere feature is dat je een eigen dierenkliniek kunt runnen! Dat is wel iets heel nieuws en klinkt ook best leuk. Je moet mensen aannemen, bij de dieren diagnoses stellen en zo nodig opereren. Daarnaast kan je ze de nodige trucjes leren en zie je nog wel wat leuke dingen voorbij komen in de trailer.

Vanaf 10 november kan je de game aanschaffen voor jouw PC en/of Mac! Ben jij blij met deze aankondiging?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.