Je hebt ze hier al op de website voorbij zien komen, de Challenges voor de De Sims 4, en er zijn nog heel veel meer. Maken wij ook gebruik van de challenges? Welke is onze favoriet?

Je hebt het overzicht misschien al wel eens gezien, niet? Dan kan je ze deze via deze link terug lezen: De Sims 4 Challenges op een rij. Hebben wij deze challenges wel eens gevolgd eigenlijk?

Alena: Oei! Een legacy challenge vind ik altijd wel heel tof, maar dat houd ik eigenlijk nooit vol! Meestal varieer ik wat en pas ik de regels wat aan, want sommige zijn wel heel erg streng en maken het ook niet per se leuker om te spelen. Er zijn ook wel een aantal building challenges en die vind ik eigenlijk wat leuker om te doen. Al die regels voor het leven van een Sim hou ik niet zo van, ik ga liever vrij spelen.

Patricia: Aangezien ik de challenges voor De Sims 4 heb geschreven moest ik enkele natuurlijk wel even testen. Er zijn van de challenges die ik heb geschreven twee die me erg aanspreken!
* Homeless Challenge hierbij start je met niks! Ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven door mijn Sims met weinig geld iets op te bouwen. Spelen zonder cheats in elk geval is ook een hele uitdaging.
* Tiny Living Challenge is een uitdaging om een kleine woning te maken, een beetje een starterswoning bouwen zeg maar met alles erop en eraan.
Verder is het een uitdaging om mijn Sims alle vaardigheden te leren die er zijn! Dat begint natuurlijk al van jongs af aan…


Heb jij een favoriete challenge? Eentje die we nog niet hebben geprobeerd?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.