Hoe hip de Tiny Houses momenteel zijn en als paddenstoelen uit de grond lijken te komen is het ook iets voor jouw Sims. Dus in plaats van een heus kasteel te bouwen gaan we nu uitermate minimaliseren!

Zo ga je aan de slag!

* Maak een Sim naar keuze. Hij of zij mag een relatie hebben, maar dit kan ook in de loop van je spel nog komen natuurlijk.
* Je Sim heeft geen carrière, dus probeer het eens als schilder, muzikant of schrijver om geld te verdienen.
* Je mag niet meteen aan kinderen beginnen, dit kan later altijd nog.
* Je huis mag niet groter zijn dan 5×5 tegels op je kavel!
* Tijd om je huis in te richten gaat via de regels, dat je uit elke categorie iets moet kopen in het koopmenu. Dus selecteer je koopmenu op kamers en koop iets uit elke categorie, behalve die van de kinderen! Zo creer je een slaapkamer, keuken, eetkamer, badkamer en wat kantoor/vaardigheids- spullen.
* Je hebt een groot bed nodig! Of je nu alleen bent of niet, je moet een tweepersoonsbed hebben. Als je denkt dat je die wel in een hoekje kan proppen heb je het mis. Hij moet aan beide kanten bereikbaar zijn. Je Sim mag niet buiten slapen!
* Je mag geen verdieping op je huis zetten, ook geen uitbouw of ‘front porch’.
* Je mag wel een zwembad hebben en eventuele hobbymaterialen mag je wel buiten plaatsen.
* Als je wel aan kinderen begint is het raadzaam om er maar eentje te hebben.. Maar een challenge is een challenge.. Deze heeft wel een bed nodig in het huis dus er moet iets naar buiten. Je kan je keuken naar buiten verplaatsen om daar te koken of je kan je eetkamer buiten plaatsen om daar te eten.
* Als je kind een jong volwassene wordt verhuis je hem naar een eigen 5×5 huis op dezelfde kavel. Ze mogen niet aan elkaar verbonden zijn.
* Probeer 3 generaties voort te planten, zo heb je uiteindelijk op 1 kavel 4 huisjes van 5×5.

Met de komst van de seizoenen uitbreiding is het lastig om deels buiten te leven. Ook heb ik een tweeling mogen krijgen wat het nog lastiger maakt! Gelukkig verdien ik goed met alles wat ik heb gevonden, kikkers die ik met elkaar laat vermenigvuldigen wat ook een aardige duit op weet te leveren. Zo heb ik een ‘kas’ gebouwd waar ik het buitenleven deels heb plaats laten nemen omdat het anders niet past.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.