Het tweede deel van Fantastic Beasts is bijna in de bioscoop. Tijd om terug te gaan naar de wereld die J.K. Rowling ons allen heeft doen genieten, de wereld van magie en bijzondere beesten. Bijna is de film in de bioscoop en het eerste deel eindigde met de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald, gespeeld door Johnny Depp.

Onlangs heb ik alle Harry Potter films nog weer gezien en waande ik me bijna in de wondere wereld van de magie en alles wat hierom heen zit. Zo had je natuurlijk hij, de naam die niet genoemd mocht worden, die toen nog niet op school aanwezig was. Want we maken kennis met een jonge Albertus Perkamentus of Dumbledore We blikken in elk geval nog even terug naar de tijd dat Newt aanwezig was op Hoghwarts of Zweinstein en wat er verder met de duistere magiërs Gellert is gebeurd.

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.

In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Vanaf 14 november in de bioscoop! Heb jij je kaarten al gereserveerd?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.