Al een hele tijd volg ik de stripjes van Dating for Geeks. Tijdens evenementen is hij vaak ook wel aanwezig met zijn strip. Nu heeft hij voor alle fans die thuis rond moeten hangen een aantal leuke kleurplaten gemaakt! Deze moet je eens gekleurd hebben.

Een tijd geleden werd er een inzamelingsactie opgestart, Kenny de bedenker van deze strips was namelijk werkloos. Zijn stip werd niet meer gepubliceerd en toch wilde hij zijn verhaal verder vertellen. Via een donatie werd geld ingezameld om hier in elk geval nog een tijdje mee door te kunnen gaan. Gelukkig kan je de strips gewoon via Facebook lezen, waar ook het bericht voorbij kwam om de kleurplaten te downloaden.


Ga hier meteen naar de Facebookpagina van Dating for Geeks toe: Facebook.com/datingforgeeks

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.