De populaire stedenbouwergame, Cities: Skylines, wordt op 26 maart voorzien van een nieuwe flinke uitbreiding: Sunset Harbor. De uitbreiding zal op deze dag voor zowel PC als consoles beschikbaar worden gesteld.

Sunset Harbor richt zich vooral op maritieme elementen en voegt daarmee een hoop nieuws toe aan de basisgame. Zo wordt nu voor het eerst de commerciële visserij geïntroduceerd, die de nodige vissersbootjes en viskwekerijen met zich meebrengt. Je zult ook een nieuw handelsbeleid kunnen toepassen in de game, om te zorgen dat bedrijven de beste en verste visjes aan de winkels kunnen leveren.

Heeft jouw stad geen open water, dan zul je nu met de nieuwe waterzuiveringsinstallaties het afvalwater kunnen zuiveren, om zo toch de inwoners van je prachtige stad te kunnen voorzien van schoon drinkwater.

De nieuwe uitbreiding Sunset Harbor brengt ook een nieuwe vormen van transportatie met zich mee. Met de nieuwe Intercity Bus Service kunnen de inwoners makkelijk en snel tussen steden reizen via de snelweg. Daarnaast zal er met de nieuwe Trolleybus Service een eco-vriendelijke manier van reizen worden geïntroduceerd en kunnen inwoners de files vermijden, door te vliegen in stijl met de nieuwe Passenger Helicopter Service. Laatstgenoemde manier van transport brengt ook een nieuw gebouw met zich mee, namelijk de Aviation Club, waar eigenaren van kleine vliegtuigjes kunnen deelnemen aan sportvliegen. Dit zou de aantrekkingskracht en entertainmentfactor van jouw stad ten goeden moeten komen.

Daarnaast zullen er ook vijf nieuwe maps worden geïntroduceerd en wordt het maken van een openbaarvervoernetwerk makkelijker gemaakt door middel van Transport Hubs.

Cities: Skylines is reeds uitgekomen voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De geheel nieuwe uitbreiding Sunset Harbor zal uitkomen op 26 maart.

Zie hier de aankondigingstrailer van de nieuwe uitbreiding:

© COLOSSOL ORDER / PARADOX INTERACTIVE

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.