Er zijn maar liefst 16 accessoires pakketten voor De Sims 4 uitgebracht. Hoe kan je hier nu maar één favoriet uit kiezen? Speciaal voor deze dag doen we een top 3, favoriete accessoires pakketten.

Patricia: Eigenlijk is dit onbewust een makkelijke vraag, ik hoef namelijk alleen maar te kijken naar een overzicht dat ik eens heb geschreven De Sims 4 accessoires pakketten, welke zijn echt leuk en dan heb ik mijn antwoord. Speciaal voor jullie schrijf ik het natuurlijk nog even op, want het blijkt dat er twee hetzelfde hebben gescoord, alleen eentje is door mijn collega Sam geschreven.


Dat maakt dan voor mij het leukste pakket, de Romantische Tuin accessoires. Hoewel er meerdere heel erg leuk zijn heeft deze toch het hoogste gescoord. Ik vind het heel erg leuk om tuinen in te richten, dus dan snap ik dat van mezelf wel, hihi.

Alena: Ik vind persoonlijk de Achtertuin Accessoires, Kinderkamer Accessoires en Peuter Accessoires het leukste, al ben ik ook wel heel erg blij met de wasmachine van het Wasgoed pakket. De combinatie van de eerste drie maken mijn huizen altijd compleet. Ik vind het namelijk heel leuk om grote tuinen te maken, gevuld met recreatie en speelgoed voor de kinderen, maar ook de volwassen Sims. En een toffe kinderkamer of speelkamer mag wat mij betreft niet ontbreken in een huis

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.