Bij de Kruidvat kun je dit najaar wel iets heel bijzonders kopen, iets waar mijn gamer hart sneller van gaat kloppen! Nee, ik heb het niet over de nieuwste games, maar over de nieuwe collectie van Essence!

Essence is een make-up collectie die je bij de Kruidvat kan kopen, vrolijke kleuren nagellak en goede make-up voor een lief prijsje. De nieuwe collectie is geïnspireerd op het bijna 40 jaar oude PAC-MAN,  Essence creëert hiermee een speelse collectie met mooie warme kleuren waarmee jij kan shinen in de herfst. Ik kon het niet laten en ben naar de winkel gerend en heb eigenlijk de hele collectie ingeslagen! Maar wat is er allemaal verkrijgbaar?


Oogmasker 01 power up! €1.99
Heb jij de hele nacht gegamed? Dan is dit oogmasker de ideale uitkomst. Door de voedende ingrediënten zorg jij er met dit masker voor dat je er uitgerust uitziet! Daaaag wallen! (Telt niet alleen voor lange game nachten. Ook voor; kinderen, feestjes, lawaaierige buren of een Harry Potter marathon tellen ook allemaal mee.)


Oogschaduw palette 01 you’ll eat it up! €6.99
Deze oogschaduw komt met wat extra’s. Door het pallet heen en weer te bewegen, beweeg jij je PAC-MAN door het doolhof (aan de bovenkant van het pallet!), maar pas op voor de spookjes! Het oogschaduw pallet bestaat uit 3 matte kleuren en 5 shimmer/glitter kleuren. De oogschaduw is makkelijk op te brengen en blend goed uit.


Blush palette 01 beware of  flashing monsters €3.59
Toch een beetje kleur op je gezicht brengen na een avond gamen? Met deze fijne blush, die goed poedert op de kwast, zie je er niet meer uit als spook en ben je veilig voor PAC-MAN.


Colour changing lipbalm 01 blinky €1.99
Lip balsem hebben we nooit genoeg, maar deze is wel heel bijzonder! Hij veranderd namelijk van kleur. Als je lip balsem groen kleurt is het misschien tijd om een warme trui aan te trekken, bij een gemiddelde lichaamstemperatuur kleurt deze lip balsem roze! Hij smeert heel lekker en ruikt lekker zoet!


Baked highlighter 01 game over & 02 ready! €3.89
Deze schattige highlighter komt in twee verschillende kleuren. Je kan kiezen of je voor een gouden of rosé-achtige gloed! Ideaal om je look compleet te maken!


Face brush 01 high score €3.39
En hoe kun je het beste je blush en highlighter aanbrengen? Precies! Met deze zachte kwast! Hij heeft een softtouch handgreep zodat je zeker weet dat jij game-ready bent!

Kortom  fijne musthaves voor een leuke prijs die niet mogen ontbreken in je game-, en make-up collectie! Je moet misschien even zoeken bij jouw lokale Kruidvat, het is namelijk een erg klein schap, maar zeker de moeite waard om te bekijken en wellicht te shoppen. Of anders kan je ze online vinden, Essence Pac-Man collectie bij de Kruidvat.

Zit er iets voor jou tussen?

Geschreven door (en foto’s van) Floor van GameMama.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.