Kei hard tegen andere mensen aan rammen zonder zelf er een schrammetje eraan over te houden? Dat kan dankzij Rugby 20 van uitgever Bigben en EKO Software. Vanaf vandaag kan je via je Xbox One of PlayStation 4 de closed beta spelen.

Teaser met de eerste closed beta

Dankzij de eerste fase van de closed beta voor de game Rugby 20 kan je nu alvast ervaren hoe de game speelt. De closed beta is beschikbaar voor alle spelers die de game pre-orderen in de PlayStation Store en de Xbox Store. De betafase begint vandaag 12 september en duurt tot 17 oktober. Dat is dus meer dan een maand actief sporten vanaf de bank!

Rugby 20

Eko Software en BIGBEN zijn twee jaar bezig geweest om Rugby 20 te ontwikkelen. In deze editie is de focus helemaal op simulatie. Je gaat dus als speler echt alle aspecten van het moderne rugby ervaren. Dit betekend dat je tactische veranderingen tijdens wedstrijden, aanvallende pods, passen na contact en set plays gaat beleven. Alle essentiële elementen van de sport zitten in de game. Dankzij de verbeterde AI is de game ook realistischer dan ooit. Hiervoor zijn motion-capture-technieken gebruikt om de animaties zo realistisch mogelijk te maken.

Tijdens de beta

Wanneer je de game pre-ordered kan je aan de slag met 20 nationale landenteams. Er zit een internationale Tournament-modus, Quick Match-modus, maar ook Online-Modus in de beta editie van de game. Dit betekend dat je dus tegen de computer maar ook lokaal tegen een tweede speler kan spelen. Via de matchmaking kan je ook online tegen een andere tegenstander spelen of online tegen een vriend spelen. Rugby 20 verschijnt 23 januari 2020 op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.