Wandelend door de Kruidvat op zoek naar toiletartikelen kom je plots een wel heel leuke stelling tegen: een heuse Disney-Villains make-up lijn van Essence en Catrice. Eerder waren ook al een Minnie Mouse en Katrien Duck-lijn te koop bij de drogisterij en ook Pac-Man is al eens de revue gepasseerd.

De Disney Villains-lijn die nu te koop is bestaat uit diverse producten. Van nagellak tot oogschaduw en van handcrème tot een tool- en tassenset. De hoofdrol is weggelegd voor de grootste schurken uit de Disney-films, te weten Ursula (de Kleine Zeemeermin), Scar (de Leeuwenkoning, Cruella (101 Dalmatiërs), Queen of Hearts (Alice in Wonderland), Malifecent (Doornroosje) en de Evil Queen (Sneeuwwitje). Ideaal voor iedere Disney-fan én de producten zijn ook nog eens voor een leuk prijsje te koop. Het onderscheid zie je doordat Essence een lila-kleurige verpakking gebruikt en Catrice een goudkleurige verpakking voor de producten. Geef het beestje maar een naampje, het maakt niet uit, want je wilt het allemaal in je winkelmandje stoppen natuurlijk.


Zo zijn er bijvoorbeeld nagellakjes te koop in de kleuren rood van de Queen of Hearts, lila van Malifecent en zwart/grijs met glitters van Cruella de Vil. De nagellakjes kosten je €3,59 per stuk. Ook heel leuk zijn de oogschaduwpaletten. Voor slechts €10,99 kies je één van de villains en krijg je maar liefst 14 tinten oogschaduw van Essence die enigszins matchen bij de betreffende schurk. In de Catrice-versies zitten maar liefst 18 tinten en die scoor je voor €14,99 per stuk.

Tevens heeft Catrice nepwimpers van Malifecent, lipsticks, Face masks, mascara’s, hydrating fixing spray, primer en highlighter palette. Essence heeft handcrème, een oogschaduwborstel, een blender brush, een make-up tools en tassenset, maxi blush, kleigezichtmaskers, face brush, serum en mascara. Er is voor ieder wat wils en voor slechts €2,31 scoor je een borsteltje en de make-up tools en tassenset kost je €17,99. De prijzen van de overige producten vallen hier allemaal tussen in.


Ren nu snel naar de Kruidvat, want het gaat behoorlijk hard met deze leuke make-up spulletjes en dit zijn natuurlijk ook ideale presentjes voor onder de boom deze kerst.


© Essence
© Kruidvat

One Comment on “Shoppen! Essence en Catrice Disney-Villains make-up bij Kruidvat”

  1. Ooh zo leuk! Tis dat ik niks nodig heb haha. Maar alleen al voor de looks wil je het toch gewoon hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.