Je wandelt door een drogisterij op zoek naar een mascara (een onmisbaar product voor veel dames). Plots valt je oog op een zeer toffe presentatie van Catrice waar de Disney-personages Katrien Duck en Minnie Mouse op pronken. Daar willen we meer van weten!

Herinneren jullie nog die enorm toffe Essence-lijn met PAC-MAN er op? Fris anders hier je geheugen even op. Nu is er van Catrice een Disney-lijn waar Minnie Mouse en Katrien Duck de dienst uitmaken. De lijn bestaat uit 2 oogschaduw-paletten en zes verschillende kleuren nagellak. Hebben, hebben, hebben!!!

De collectie bestaat uit twee oogschaduwpalletten met daarin negen verschillende kleuren oogschaduw plus een handig spiegeltje en zes verschillende nagellakjes. Zowel Minnie als Daisy (oftewel Katrien) hebben ieder één pallette en drie verschillende kleuren nagellak.

De minnie Mouse- versie van de oogschaduwpallette bevat een mooie diversiteit aan kleuren, te weten Eccentric, Sassy, Lazy, Diva, Dazzling, Cheery, Bouncy, Jolly en Flirty.

De Daisy of Katrien-versie van de oogschaduwpallette bevat nét iets andere tinten, waaronder Iconic, Witty, Legendary, Feisty, Darling, Warmhearted, Hearty, Loving en Cheerful.

De schattige nagellakjes bevatten 5ml nagellak en zijn in zes verschillende varianten verkrijgbaar: C01: Fashionista, C02: Leading Lady, C03: Everbody’s Sweetheart, C04: Alter-Ego, C05: Daily Daisy en C06: Hot Temper. De kleuren varieeren van nude tot rood.

Uiteraard kon ik het zelf ook niet laten liggen en heb ik twee nagellakjes aangeschaft, namelijk de Fashionista uit de Minnie-lijn en de Daily Daisy-variant uit de Katrien-lijn. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. 

De oogschaduwpalletten schaf je aan voor €8,99 per stuk en de nagellakjes kosten je slechts €1,99 per stuk.

De Catrice Minnie en Katrien-collectie is nu te koop bij Kruidvat. De lijn is gelimiteerd, dus ze vliegen de winkel uit. Rennen!!!

© Catrice
© Kruidvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.