Je conditie op peil houden en de nodige calorieën verbranden met de Nintendo Switch, vanaf heden is het mogelijk en ook nog eens voor nop. Daar willen we natuurlijk meer over weten. Spring er op los met de Jump Rope Challenge.

Maart 2020 de start van de coronacrisis. Nederland wordt opgeroepen om binnen te blijven. De coronakilo’s vlogen er aan en de minieme excersise- mogelijkheden op de Nintendo Switch waren steevast uitverkocht. We spelen hier met name op het razend populaire Ring Fit Adventure. In tijden waarin je aan huis gekluisterd bent dé mogelijkheid bij uitstek om op een leuke manier voor je lichaam te blijven zorgen.

Nu is daar eindelijk een nieuwe mogelijkheid, welke ook nog eens helemaal gratis is: Jump Rope Challenge! Kun jij 100 keer op een dag springen? Het antwoord ervaar je wanneer je de uitdaging aan durft te gaan.

Verwacht geen grafisch hoogstandje of highclass trainingssessies, want deze game is door een paar Japanners vanuit huis gemaakt. Het grote doel is springen in Jump Rope Challenge.

Je komt de zomer sowieso wel springend door, want tot eind september is de training gratis te downloaden in de Nintendo e-Shop (hier te vinden).

Hoe gaat het in zijn werk? Heel eenvoudig: neem in iedere een Joy-Con-controller en doe alsof je een springtouw in je handen houdt. Je bent er nu helemaal klaar voor om virtueel touwtje te springen. Uiteraard is het wel de bedoeling dat je dit op regelmatige basis doet. Voor extra uitdaging kun je zelfs met zijn tweeën touwtje springen en de topscore proberen te verbeteren, hiervoor gebruikt iedere persoon één joy-con controller.

Konijnen zorgen ervoor dat de punten bijgehouden worden en verder is het zo klaar als een klontje. Jij hebt hier echt de touwtjes in handen, dus aan jou of je de uitdaging aan durft te gaan.
Wil je je niet volledig laten gaan of ben je bang voor klagende onderburen dan hoef je niet als een malle te gaan springen. In dat geval hoef je “slechts” stilletjes je knieen te buigen of je armen te bewegen.
Gordijnen even dicht (voor het geval voorbijgangers denken dat er een steekje los zit), toon motivatie en gaan met die banaan. Nooit geschoten is altijd mis, dus je kunt het op zijn minst eventjes proberen. Weg met die coronakilo’s! Bijkomend voordeel: je hoeft er je huis niet voor uit.
©2020 Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.