In de tijd dat wij van start gingen met Female-Gamers hebben we nooit aan gamende moeders gedacht (sorry!) Sinds we een aantal mama’s in het team hebben en we de (super geheime) GameMama groep op Facebook hebben ontdekt gaan we onze krachten bundelen!

GameMama is opgericht door Floor, moeder, streamer en gamer in hart en nieren. Samen met mede-admin Pino onderhouden ze het wel en wee in de Facebook groep die dus echt alleen voor mama’s is die ook games spelen. Want naast games moeten we ook onze hart wel eens luchten over onze kinderen en zoeken we tips & tricks voor games en onze kinderen.

Hoe gaan we dan samenwerken? We bundelen onze krachten hier op de website en op de GameMama Facebook pagina. Wij zullen de leden op Facebook zo nu en dan voorzien van onze artikelen die zeker passend zijn voor de groep en waar mogelijk om hun mening vragen. Maar ook besteden we aandacht op de website aan GameMama’s! Daar kom je binnenkort meer over te weten, denk aan iets met Moederdag.

Wij van Female-Gamers zijn blij met de samenwerking en toevoeging van deze nieuwe generatie gamers. Het zal geen overload gaan worden aan baby-meuk hoor! Maar zo nu en dan gaan we hier wel aandacht aan besteden.

Ben jij een gamende mama? Zoek je lotgenoten? Meld je dan vooral aan op de Facebook pagina GameMama en maak kennis met ons allen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.