*Zucht* Ik kan er uren naar zoeken en kijken op het internet: merchandise van één van mijn favoriete spelseries: The Legend of Zelda. Prachtige beelden, knuffels, accessoires enzovoorts. Benieuwd wat ik allemaal gevonden heb? Ik deel ze graag met je:

Een fanatieke zoeker en liefhebber van Legend of Zelda heeft deze merchandise stuff allang gezien. Of zelfs al in bezit, haha. Elke keer moet ik mijzelf inhouden om het niet allemaal aan te schaffen, want dat vind mijn portemonnee niet zo leuk, maar op zijn tijd moet je wel eens jezelf verwennen met zo’n leuk artikel. Hier een overzicht van wat ik gevonden heb en op mijn wishlist staan om aan te schaffen!

Bron afbeeldingen: Nedgame.nl

Ik kan wel uren doorgaan met afbeeldingen tonen van deze te gekke merchandise. Ik verzamel het liefst beelden van gamepersonages, dus ik vind Link van Majora’s Mask en de meest recente game Breath of the Wild echt waanzinnig. Daarnaast vind ik de armband met kleine objecten ook schattig. Dat is iets wat je om kan doen en mede fans mee kan spotten, in plaats van dat het alleen in je huis staat.

Mocht je op zoek zijn naar deze artikelen, de website Nedgame verkoopt ze allemaal! Wees er snel bij, want sommige artikelen, zoals de beelden, zijn gelimiteerd en kunnen snel uitverkocht zijn.

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete artikel is of welke je al in bezit hebt. Let me know!

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.