De zus van ‘Delicious Emily‘ is Angela en heeft sinds enkele jaren ook haar eigen games. Compleet in dezelfde stijl als de games van haar zus ga je mee op diverse avonturen die al zijn verschenen. Sinds 2015 zijn er inmiddels vijf spellen verschenen met Fabulous Angela, die je als je de Delicious Emily spellen speelt al wel eens bent tegengekomen.

Hoewel casual games ontspannend zouden moeten zijn, zijn Time-Management alles behalve dat! Je moet snel schakelen en binnen een tijdslimiet spelen en aan de vraag van de mensen kan voldoen. De vraag is of jij dit natuurlijk aan kan en durft! Met de reeks van Fabulous Angela staat je leven ook nog eens in het teken van mode en ontwerpen.  Hoewel de nodige relatiebreuken en adviezen ook aardig door het spel heen vliegen. De games die al zijn verschenen in de afgelopen jaren zijn:

* Fabulous Angela’s Sweet Revenge (2015)
* Fabulous Angela’s Fashion Fever (2016)
* Fabulous Angela’s High School Reunion (2017)
* Fabulous Angela’s Wedding Disaster (2018)
* Fabulous Angela’s True Colors (2019)

Fabulous Angela’s Sweet Revenge

Om te polsen of een game-serie van Angela aan zou slaan, of juist om het publiek vast op te warmen bracht GameHouse maar 4 levels uit van dit spel. Je helpt Angela in een boetiek en kiest welke looks je wilt verkopen. Je mag uit verschillende opties kiezen. Ondertussen moet je op zoek naar wat vriendlief Jimmy voor geheim heeft! Wat er precies aan de hand is, zal je toch zelf moeten ontdekken. In de winkel staat het helpen van de klanten natuurlijk voorop en naast het kiezen van de ontwerpen die je wilt verkopen heb je ook de taak om alles aan te vullen en op te ruimen.

Fabulous Angela’s Fashion Fever

Als je een wereldberoemde designer wilt worden doe je natuurlijk mee aan een Fashion Show! Beroemde ontwerper, die op weg is om met pensioen te gaan, ‘Truly’ neemt een aantal designers mee om het te schoppen tot de winnaar van de show, iemand die in haar voetsporen kan treden. Een heuse competitie waarbij het Angela ook niet altijd even makkelijk gemaakt wordt! Vriendschappen die op de proef worden gesteld, terwijl je de wereld over reist om deel te nemen aan deze show. Op de verschillende plekken over de wereld ‘werk’ je in een winkel, of eigenlijk kan je het op sommige momenten het beste vergelijken met achter de schermen werken bij een modeshow.


Fabulous Angela’s High School Reunion

Tijdens de reünie van de middelbare school, het derde verhaal uit de Fabulous Angela serie, gaat er een hoop mis. Om niet alles te verklappen zou je het zelf moeten gaan spelen. Je werkt in het spel toe naar de finale, oftewel de reünie! Je helpt anderen met het vinden van een jurk voor het bal en staat je mannetje weer in de winkels met de bekende taken als verkopen, opruimen en klanten helpen.


Fabulous Angela’s Wedding Disaster

Deze keer gaan we met Angela mee op avontuur in de wereld van de trouwjurken! Een beetje iets als, “Say, Yes to the dress“, het tv-programma dat je wellicht kent van TLC. Je helpt op verschillende locaties de lokale bevolking aan een jurk voor de mooiste dag van hun leven. Natuurlijk loopt niet alles voorspoedig en moeten er nog wat problemen worden opgelost, maar dan ben je bij Angela in goede handen, toch?! Oh, en er is ook iets met een ezel..

Fabulous Angela’s True Colors

De nieuwste game in de reeks is dus True Colors! Ik heb hem nog niet kunnen spelen, maar de screenshots van de game beloven weer een hoop leuke fashion-items! Het principe blijft hetzelfde, je verkoopt kleding, helpt de klanten en ontwerpt nieuwe outfits. Natuurlijk loopt er ook een verhaal, de rode draad, in het spel. Angela haar vriendinnen gaan helpen om haar eigen label en boetiek op te starten en zich klaar te maken voor Fashion Week.. Als dat maar goed komt!

Herkenbaar in deze Time-Management genre is;
* Ontwerp en maak jurken
* Beheer de voorraden van schoenen, tassen, sieraden en andere accessoires
* Help de klanten
* Maak combo’s door bijvoorbeeld meerdere klanten achter elkaar helpen
* Vang de muis!
* Verdien zoveel mogelijk punten/geld om de level met 3 sterren te finishen
* Stoom je modellen klaar voor de catwalk, bepaal hun haarstijl en make-up
* Kies je voor Team Angel of Team Duivel?
* Speel de beloningen vrij

Je kan deze Fabulous Angela spellen onder andere spelen via Utomik.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.