Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Lost Lands – Dark Overlord Collector’s Edition.

Je krijgt telefoon, stopt aan de weg en neemt het telefoontje op. Terwijl je druk aan het bellen bent speelt je zoontje aan de rand van het bos waar de auto geparkeerd staat, maar wanneer hij schreeuwt om hulp is niets belangrijker dan je zoontje vinden. Hij is meegenomen naar een andere wereld: de Lost Lands. Jij gaat achter hem aan en ontdekt dat een kwaadaardige demoon hem meeneemt om te gebruiken als nieuw lichaam. De hoogste tijd om als bezorgde moeder die demoon een lesje te leren!

img_lost_lands_dark_overlord_1

Lost Lands – Dark Overlord is visueel beeldschoon om te zien. De filmpjes zijn behoorlijk realistisch en de muziek is prachtig. In de Collector’s Edition mag je niet alleen daarvan genieten, maar ook van exclusieve wallpapers, concept kunst, de muziek en de vele filmpjes en minigames. Tijdens de zoektocht naar je zoontje komen vele uitdagingen op je pad. De kwaadaardige demoon is niet zomaar te verslaan en daarom zal je alles uit de kast moeten halen met de voorwerpen die je hebt. Het spel zit boordevol minigames en puzzels, die de bevrijding van je zoon bemoeilijken. Vaak zal het lang duren voordat je een puzzel op kunt lossen omdat je nog diverse onderdelen zal missen. Deze onderdelen zal je in de wijde omgeving moeten gaan zoeken om verder te komen in het spel.

img_lost_lands_dark_overlord_3

Is het spel te makkelijk of te moeilijk? In het menu kan je de moeilijkheidsgraad bijstellen en zelfs onderdelen zoals de hints, glinsteringen bij actieve gebieden en andere hulp in- of uitschakelen. Op deze manier kan je het spel aanpassen aan jouw speelgedrag. Tijdens het spelen kan je gebruik maken van de hints, het dagboek en zelfs een strategiegids als je echt niet meer verder komt. De Collector’s Edition bevat daarnaast een bonushoofdstuk waarbij de Meergeest die jij al eerder hebt geholpen, jou opnieuw om hulp vraagt. Durf jij het aan om de Lost Lands nog een keer te betreden?

img_lost_lands_dark_overlord_2

[b]Conclusie:[/b]
Lost Lands – Dark Overlord Collector’s Edition is een spannend maar vooral betoverend spel over een moeder die haar zoontje zoekt in de wereld Lost Lands. Duik in dit mooie visuele spel en los puzzels op, voltooi minigames en versla de kwaadaardige demoon! De Collector’s Edition bevat daarnaast ook een prachtig bonushoofdstuk om van te genieten en vele andere extra’s. Ben jij klaar om als dappere moeder de strijd aan te gaan in een nieuwe onbekende wereld?

Lost Lands – Dark Overlord Collector’s Edition is op [url= http://www.denda.com/store/product/10960001-lost-lands-dark-overlord-collector-s-edition/] Denda Games [/url] een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €19,99 zelf kopen. Ook [url=http://female-gamers.denda.com/store/zoek-en-vind-spelletjes] voor meer zoek en vind spelletjes [/url] kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.