De maker van de schattige boerderijsimulator Stardew Valley, Eric “ConcernedApe” Barone, heeft aangekondigd dat er een Collector’s Edition op de markt komt, vol met leuke extra’s. Deze editie wordt uitgebracht in samenwerking met de webwinkel Fangamer en zal dan ook alleen daar exclusief verkrijgbaar zijn.

De Collector’s Edition van Stardew Valley bevat onder andere een houten standbeeldje, waarop verschillende dieren staan afgebeeld alsook de boerderij die de speler overneemt in de game. Het bestaat uit zes losse delen, die in elkaar geklikt kunnen worden. Daarnaast krijg je ook een akte voor je eigen boerderij, die voorzien is van je eigen naam, boerderijnaam en handtekening. Verder bevat deze speciale editie ook een stripboekje over Junimo’s (gemaakt door Chihiro Sakaida), een speldje en een poetsdoekje met een speciaal ontwerp. Bestel je de Collector’s Edition vóór 15 augustus, dan krijg je ook nog eens een extra poster.

Een compleet overzicht van de inhoud van Stardew Valley Collector’s Edition:

  • Deluxe six-piece wooden standee made from responsibly sourced birch and cherry wood (measures 4.5 x 4 x 4 inches; some assembly required).
  • Wooden lapel pin made from the same eco-friendly wood as the standee
  • 14-page Junimo comic by Chihiro Sakaida, the artist of the Before the Farmer comic
  • Deed to your farm featuring gold-foil details on paper made from 30% recycled straw (a byproduct of actual farming!)
  • Collector’s Edition box made from sturdy, high-quality materials featuring artwork by Kari Fry, the artist behind the Stardew Valley Guidebook
  • Physical copy of the game on your choice of platform with 18-page, full-color illustrated instruction manual and double-sided cover with Joja theme on the inside
  • Soft polyester-nylon blend cleaning cloth designed by Chihiro Sakaida
  • For a limited time: Bonus poster for preorders until August 15th (measures 10″ by 16″, folded)

De Collector’s Edition zal enkel voor PC en Nintendo Switch verkrijgbaar zijn. Wil je toch een fysieke versie van de game, maar speel je op een ander platform? Dan kun je via Fangamer ook de normale fysieke editie van de game bestellen. Hier zit een handleiding bij inbegrepen.

Zowel de Collector’s Edition als de normale fysieke edities van Stardew Valley worden op 6 november uitgebracht, maar zijn nu al vooruit te bestellen via de website van Fangamer.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.