Lieve luitjes, gisteren plaatsten we de Loot Crate unboxing van juli, maar vandaag hebben we augustus al ontvangen. Die pakken we meteen mee, ook zo nieuwsgierig?

IMG_Loot_Aug1 IMG_Loot_Aug2

Een dikker maar kleiner doosje dan vorige maand ligt voor ons. Nog steeds gitzwart met de letters Loot Crate erop. Gauw openmaken, want dit doosje is niet om naar te kijken.. Overigens een kleine voorbeschouwing, het thema is deze maand helden, dus ik ga uit van iets met Batman, iets met Superman en wellicht iets met X-Men? Of misschien is het wat minder superhelderig aangezien dat bij de Schurken van vorige maand ook zo was, en hebben we het over helden als Harry Potter, Mario en Lara Croft?

Mijn kat valt meteen aan, iets wat op een zonnebril van mijn favo Turtle Michelangelo lijkt. En ik heb nog gelijk ook. Staat me best goed toch? Ik wilde toevallig deze week naar de nieuwe film gaan, ondanks de slechte recensies, dus wie weet zet ik deze zonnebril dan op mijn hoofd. Als een diadeem weliswaar, want zoals je ziet is deze zonnebril er niet eentje die bij mijn bolle gezichtsvorm past.

IMG_Loot_Aug4 IMG_Loot_Aug3

Vervolgens valt mijn oog op iets achterin het doosje, namelijk een hele awesome Mega Man-air freshener. Ik heb helaas geen auto, maar misschien kan ik hem aan mijn broer cadeau doen. In ieder geval houd ik hem even in de verpakking, hoewel het het verlangen er even aan te ruiken moeilijk is om te weerstaan. Een ander item waar mijn oog op valt is er eentje waarvan ik vorige keer aangaf dat ik er misschien ooit wel een aan mijn lieve vriendinnetje Heather zou geven.

Ha, deze dus niet, (sorry, ik maak het ongetwijfeld nog goed later) want die wil ik sowieso zelf houden na de film te hebben gezien. Meestal vind ik Pop!-bobbleheads niet zo leuk, omdat ze raar schattig zijn en enge ogen hebben, maar bij Groot van Guardians of the Galaxy past het wel. En zo te zien is het een Loot Crate exclusive die nog Glow in the Dark is ook, dus die ga ik inzetten om mijn vriend vannacht te verrassen, hihi.

IMG_Loot_Aug11 IMG_Loot_Aug5

Er lijkt niet veel meer over te zijn in de Loot Crate van augustus. Geen t-shirt deze keer, wat ik wel jammer vind omdat die van Joki niet alleen heel tof is, maar ook heel goed zit. Maar, we hebben nog iets ander van Turtles in de Crate, namelijk een Leonardo glow in the dark figurine. Ik weet niet of iedereen Leonardo krijgt hiervan en van de bril Michelangelo, maar Leonardo heeft een L op zijn belt staan wat natuurlijk tof is omdat ik eigenlijk Laura heet.

Hey, er zit toch nog meer in. Sowieso de button die ik vorige keer heel verrassend vond maar nu al aan gewend ben geraakt: de Loot Crate August 2014-button. Daarnaast zitten er rare bliksemschichten in de doos, waarvan ik dacht dat het van die opstrijkplaatjes waren voor op een stoer spijkerjasje, maar het eigenlijk iets is om je schoenen te pimpen alsof het vleugeltjes zijn, cool.

IMG_Loot_Aug7 IMG_Loot_Aug6

Wederom een magneet in de Crate, namelijk eentje van Willson’s ChimichangO’s wat refereert aan Dead Pool, een van ’s werelds bekendste anti-helden. Er staat dan ook onder: The breakast of anti-heroes. Die kan mooi naast Bowser van vorige maand..

Daarnaast nog het boekje met uitleg over de augustus Loot Crate en Exclusive Bonus Digital Loot van Doctor Who, Defense Grid: The Awakening en Gauntlet, wat alle drie games zijn waarvoor je bij dezen de complete game krijgt of goodies in de game. Nice, maar ik moet zeggen dat ik de juli Loot Crate aanzienlijk aantrekkelijker vond met de sokken, het t-shirt en de echte Marvel-comic.

IMG_Loot_Aug9  IMG_Loot_Aug8

Dit zijn iets te veel plastic/schattige dingetjes waar je niet direct iets mee kunt doen, behalve dan neerzetten. De air freshener is wel heel origineel, dus dat kan ik wel waarderen, maar  verder lijkt deze Loot Crate iets teveel gesponsord door Nickelodeon. Benieuwd wat we volgende maand hebben? Wij wel!

IMG_Loot_Aug10

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

4 Comments on “Unboxing: Loot Crate augustus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.