Goed nieuws voor alle Pokémon fans want de online Trading Card Game komt naar de iPad. Nu is het spel alleen nog maar te spelen op PC en Mac. Daarmee word dit de eerste Pokémon-game voor iOS-platform. De verzamelaars weten nog goed hoe het voelt om een gloed nieuw pakje kaarten te openen. Nu kan dat dus binnenkort ook voor de iPad. Er is al een foto verschenen op de Twitter van Youtuber Josh Wittenkeller. Hij nam die foto op het Pokémon wereldkampioenschap die momenteel bezig is in Washington D.C. Een vertegenwoordiger van de Pokémon Company heeft bevestig dat de foto inderdaad waar is, maar hij kon nog niet zeggen wanneer de game precies uitkomt, men verwacht later dit jaar. De pc versie is nu al wel te downloaden.

pokemon tcg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.